FIRAT, 3. DÖNEM GÖREVDE
Batman Yeni mahalle muhtarlığına üçüncü dönemde de seçilen Ali Fırat seçmenlere teşekkür etti. Fırat, şöyle devam etti: “Üçüncü dönemde de beni bu göreve layık gören seçmenlere teşekkür ediyorum. 10 Yıldır mahalleye hizmet ediyorum. Hizmete kaldığım yerden devam edeceğim. Yedi aday arasında bana teveccüh gösteren, oy veren, vermeyen tüm seçmenlere teşekkür ediyorum.”

ATAYAN: “SONUÇLARA SAYGILIYIM”
Yeni mahalle muhtar adayı Ramazan Atayan da seçmenlerin tercihine saygı duyduğunu söyledi. Atayan: “Seçim döneminde tüm mahalle sakinlerini ziyaret ettim. Ancak seçmenlerin tercihi başka bir arkadaşımız oldu. Seçmenlerin kararına saygılıyım. Bu süreçte beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde mahallemizin hak ettiği hizmetleri almasını diliyorum” dedi.

ESİN: “SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Batman’ın Şirinevler mahallesinde 36 yıl aradan sonra eski muhtar Remzi Adsan’dan muhtarlığı alan genç aday Muzaffer Esin, seçmenlere teşekkür etti. Esin, şöyle konuştu: “Hizmetlerinden ötürü eski muhtar Remzi Adsan’a teşekkür ediyorum. Seçmenlerin iradesiyle görevdeyim. Tüm seçmenlere şükran borçluyum. Mahallenin sorunlarını kısa sürede çözeceğim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.”

Değirmenüstü köyünde rakipsiz muhtar
15 yıldır Beşiri’nin Değirmen üstü köy muhtarlığını yapan Yusuf Ekinci, hedefinin grup köy yolunun asfaltlanması olduğunu söyledi. Üç dönemdir köy sakinlerinden aldığı yetkiyle muhtarlık görevini rakipsiz yürüttüğünü belirten Ekinci; “Beşiri’nin köyleri arasında maalesef henüz sorunları çözülmeyen yerleşim birimleri arasında yer alıyoruz. Grup köy yolundaki sorunu daha önce de gündeme getirdik. Yeni dönemde de bazı sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşların kapısını aşındıracağız” diye konuştu.



Kural; “Bayındır’da sorunları çözdük”
Bayındır mahalle muhtarlığına yeniden seçilen Yusuf Kural, semt sakinlerine teşekkür etti. Batman’ın hızla büyüyen semtleri arasında yer alan Bayındır’da ikinci dönemde kendisine ciddi destek veren mahalledeki seçmenlere minnettar olduğunu belirten muhtar Kural; “Bayındır mahallesinin nüfusu 14 bine çıktı. Batman’ın büyük semtleri arasında yer alıyoruz. Altyapı sorunlarının çoğunu Belediyemizle birlikte çözdük. Örnek bir taziye evini mahalleye kazandırdık. Yeni bir sağlık ocağının temelinin atılması için girişimlerimiz sürecek. Mahallenin eksiklerini çözmeye çalışacağız. Bin 850 oyla yeniden muhtarlık görevine seçilmem de emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oy veren, vermeyen tüm mahalle sakinlerine eşit hizmet vermeye devam edeceğim ” dedi. 

Editör: TE Bilişim