*Tüm Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Masum Padir, yeni seçilen muhtarlara ‘başarı’ diledi. Daha önce 20 üye sayısını yeni seçilenlerle 27’ye çıkardıklarını belirten Padir, “Demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlarımıza kurum ve kuruluşlarda değer verilmesini bekliyoruz” dedi.

YENİ MUHTARLARLA GÜÇLENDİK”

30 Mart seçimlerinde Batman kent merkezinde 42 mahallenin 11 muhtarı değişti. Yeni seçilen bazı muhtarları dernek çatısı altında görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir, “Daha önce derneğimizde üye sayımız 20’ydi. Aramıza katılan yeni üyelerle bu sayımız şimdilik 27’yi buldu. Demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlarımıza artık kurum ve kuruluşlarda değer verilmesini bekliyoruz. Yeni muhtarlarımıza aramıza ‘hoş geldiniz’ diyor, görevlerinde başarı diliyoruz” diye konuştu.

11 YENİ MUHTAR

Batman kent merkezinde 11 yeni muhtar seçildi. Yeni muhtarlar şöyle : “Bağlar Mazhar Yiğit, Çamlıtepe Şahin Demir, Hilal Resul Karakuş, Şafak Abdulmenaf Aktaş, Şirinevler Muzaffer Esin, Yenişehir Toki Hamza Bulgan, Korık Salih Çetinkaya, Çay Mehmet Taş, Yavuz Selim Abdurrezak Öner, Kültür İlyas Tezdiğ, Petrol M. Şafii Karaçan.” Bu arada dün Çömçe lokantasında bir araya gelen Tüm Muhtarlar Derneği üyeleri, Başkan Padir ile birlikte yeni seçilen muhtarlara ‘başarı’ dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim