**Batman’ın eski et lokantalarından Goşto, Diyarbakırlı Mevlüt Usta ile lahmacunda ilklere imza attı. Özel lahmacun çeşitleriyle damak tadı sevenleri ağırlamaya hazır olduklarını belirten Ramazan Ağalday: “Lahmacunda devrim yaptık” dedi.

“GOŞTO LAHMACUNU ÖZELDİR”
Diyarbakır’da uzun yıllardır yaptırdığı özel lahmacunlarla İstanbul’daki büyük lokantalara transfer olan Mevlüt usta geçen hafta işe başladığı Batman Goşto Et Lokantasında özel lahmacunlarıyla müşterilerden tam not aldı. ‘Goşto special’, ‘Goşto lahmacun’ ve ‘Goşto kartal’ lahmacun çeşitleriyle lahmacun sevenlere farklı bir menü sunduklarını belirten Diyarbakırlı Mevlüd usta: “Soğansız ve katıksız lahmacunlarımız bir başka damak tadındadır. İddia ediyoruz Batman’da bu lezzet tadında lahmacun yoktur. Bir lahmacunu tadan bir daha tatmak istiyor” dedi.

AĞALDAY: “KABURGADA DA İDDİALIYIZ”
Goşto et lokantası kebap ve kaburga ustası Ramazan Ağalday, lahmacunda da devrim yaptıklarını ifade etti. Ramazan Usta şunları kaydetti: “Kış mevsiminin en güzel yemeklerini Batmanlı hemşerilerimize sunuyoruz. Buharla bir başka lezzet veren kaburgayı müşterilerimize sunuyoruz. Yine Mevlüd usta ve ekibinden Furkan ile Veysi ustanın hazırladıkları özel lavaş ekmeğinin lezzeti de kebapla bir başka oluyor. Mevlüd ustanın yeni lahmacun çeşitlerini tüm hemşerilerimizin tatmasını istiyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim