**AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman merkez ve ilçelerdeki seçim çalışmalarının yanısıra köylerde de seçmenlerle bir araya geliyor. 

“KÖYLER ARTIK ÇOCUK PARKI VE HALI SAHA İSTİYOR”
AK Parti öncesi dönemde köylerde yol, su ve elektrik bile bulunmadığını hatırlatan Milletvekili Özdemir, 13 yıldaki yatırım ve hizmetlerle köylerin temel ihtiyaçlarının büyük oranda giderildiğini belirtti. Köy ziyaretlerinde köylülerin yol, su, okul değil çocuk parkı, parke taşı ve halı saha istediklerini belirten Milletvekili Özdemir, köylere hizmet atağının önümüzdeki süreçte de ara vermeden devam edeceğini ifade etti. Beşiri’nin Asmadere Köyü, Işıkveren Köyü ve Demirdöven Mezrası, Kütüklü, Kumrulu, Tepecik, Yakacık, Yalınkavak, Değirmenüstü ve Dağyolu Köylerinde seçim çalışması yürüten Milletvekili Özdemir, köylerin tamamının yol sorununu çözdüklerini söyledi.

“İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ”
Köylerin içme suyu sorununu ortadan kaldırdıklarını ve kalan az sayıdaki köyün su sorunun ise önümüzdeki süreçte çözüleceğini anlatan Milletvekili Özdemir, Batman’da toplam 507 köy ve mezrarın içme suyu sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade etti.  Milletvekili Özdemir, 2005-2015 yılları arasında Batman’da 130 milyon TL köydes yatırımı gerçekleştirildiğini kaydetti. Köy ziyaretlerinin yanısıra İkiköprü’de Belediye Eski Başkanı Ali Kıyanç’ı ziyaret eden Milletvekili Özdemir, Batman kent merkezindeki taziyeleri de unutmadı.


Editör: TE Bilişim