GÖREVE BAŞLADI
Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Alanya Kaymakamlığı’na atanan Batmanlı başarılı yönetici Hasan Tanrıseven, yeni görevine başladı. Resmi nüfusu 275 bin olan, turizm sezonunda ise 1.5 milyon nüfusa ulaşan Alanya’da göreve başlamanın heyecanını yaşadığını söyleyen Kaymakam Tanrıseven, “Alanya’da turizm potansiyelinin daha da artmasına yönelik bazı projeleri de hayata geçirmeye çalışacağız. Alanya dört mevsiminde de turizm potansiyelinden yararlanan bir kent. Muğla Yatağan ilçesinden sonra Alanya’da göreve başlamanın sevincini yaşıyorum” diye konuştu.

GECE YARISI ESNAFLA SOHBET
Göreve başladığı ilk günün akşamında Alanya esnafını ziyaret eden ve bazı yurttaşlarla sohbet eden Kaymakam Tanrıseven; “Gece yarısı Alanya esnafını ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ diledim. Otogar, Şeyh Şamil Caddesi, çevre sokaklar ve Kızlar Pınarı Mahallesi civarındaki esnafımızın güler yüzlü hizmet verdiğini memnuniyetle gördüm. Marketçiden hediyelik eşya satıcısına, taksiciden barda oturan müşteriye değin vatandaşlarımızla Alanya'mızı ve geleceğini konuştuk” dedi.
“KAYMAKAM OLUP OLMADIĞIMI SORDULAR”
İlk gezisini değerlendiren Kaymakam Tanrıseven, şöyle konuştu; “Ziyaretim sırasında çok sevinen de oldu, şaşıran, şoka giren de... "İyi akşamlar, Ben Alanya Kaymakamı, hayırlı işler" dediğimde "Öyle mi, ben de Antalya Valisi" diyen de... Hemen Google girip ismimi arayıp gerçek kaymakam olup olmadığımı sorgulayan da... Neyse ki vatandaşlarımız hemen kendilerini toparladı ve koyu bir sohbete daldık. Musa kardeşim, Alanya'da beni sokakta tanıyan ilk kişi oldu. Kendisini de tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde de esnaf ziyaretlerimiz ve vatandaşlarla sohbetlerimiz devam edecek. Çok keyifli bir geceydi.” (İsmail ARSLAN)

Editör: TE Bilişim