**3. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına başkanlık yapan Vali Azmi Çelik, istihdam politikalarının geliştirilmesine dikkat çekti.
“KURULUN GÖREVİ İŞ BULMAK DEĞİL”
Vali Azmi Çelik başkanlığında toplanan ‘İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nda İş-Kur’un projeleri masaya yatırıldı. Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Azmi Çelik, kurulun esas görevinin iş bulmak değil, istihdam politikalarını araştırmak olduğunu söyledi. Yıllık eylem planlarının geliştirilip yerel düzeyde istihdam politikaları oluşturmak olduğunu ifade eden Vali Çelik; “Kurulumuzun öncelikli görevi istihdam politikalarını daha da geliştirmektir” dedi.
İŞ-KUR PROJELERİ GÜNDEMDE
İş-Kur projeleri ile faaliyetlerini kurul toplantısında masaya yatıran Batman İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz; “Yılın birinci çeyreğinde gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmaları kurulumuzun değerli üyeleriyle paylaşmayı bir görev biliyoruz. Birçok alana yönelik hazırladığımız projeleri hayata geçirdik” diye konuştu. Bu arada İş-Kur faaliyetlerinin daha da geliştirilmesine yönelik önerileri de değerlendireceklerini ifade eden Eviz, şöyle konuştu; “Valimiz sayın Azmi Çelik’in önerileriyle istihdama yönelik politikaları daha da geliştireceğiz.”

Editör: TE Bilişim