**Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün 39. Turizm haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Sanat Müziği konseri, katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.

 

SALONA SIĞINMADILAR

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri Batman’da yankı buldu. Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün bir süre önce kurduğu Türk Sanat Müziği korosu, ilk konserinde alkış aldı. Sanat müziği severlerin ilgi gösterdiği Kültür Merkezi konferans salonu tıklım tıklım doldu. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’in katıldığı programda konuklar, koroyu ayakta alkışladı. Şef Barbaros Kıroğlu yönetimindeki konserde saz ve koro ekibi performansıyla tam not aldı.

 

“MÜZİK İNSANLARI KARDEŞÇE BİR ARAYA GETİRİYOR”

Konser sonrası koro şefini kutlayan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, konuklara da mesaj verdi. Aksoy: “Batman son yılların en çok ilgi gören konserine imza attı. Batman, sanata ilgi gösteren bir kent olduğunu konserde de gösterdi. 2 Yıldır Batman’dayım, bu kadar salonun dolu olduğunu görmemiştim. Batman sanatsal faaliyetlere açık huzurlu bir kent. Birlik ve beraberliğimiz açısından bu tür etkinlikleri sonuna kadar destekliyoruz. Bu etkinliklerin insanları kardeşçe bir araya getirdiğini görebildik. Kültür ve sanata ne kadar önem verirsek, geleceğimize o kadar çok sahip çıkarız. Bu etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ise Batman’da farklı etkinliklerini yapmaya devam edeceklerini belirterek; “Batman’da güzel şeyler oluyor. İnsanlarımızı bir araya getirip sanatla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim