SAĞLIK VE BAĞLAR’A DOĞALGAZ

SİBADAŞ, Batman’ın dört bir yanını doğalgazla buluşturuyor. Pazaryeri mahallesinin büyük bölümüne doğalgaz şebekesinin ulaştırıldığını ifade eden SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı; “Ekiplerimiz Pazaryeri mahallesinde doğalgaz şebeke çalışmalarının tamamlamak üzere. Hedefimiz şimdi de Sağlık ve Bağlar mahallesinde şebeke çalışmalarını sürdürmek. Batman’ın dört bir yanını doğalgazla buluşturmanın gayreti içindeyiz” dedi.

ABONE SAYISI 30 BİNİ BULDU

Kent merkezinde abone sayısının 30 bine ulaştığına dikkat çeken Yardımcı, şöyle devam etti; “Şu anda abone sayımız 28 bin. Ancak Pazaryeri mahallesinde abone işlemlerinin tamamlanmasıyla bu rakamın 30 binin üzerine çıkacağını tahmin ediyoruz. 2016’ın ilk aylarında Sağlık ile Bağlar mahallelerinde doğalgaz şebeke çalışmalarını bitirmeyi amaçlıyoruz. Merkezi semtlerin ardından şimdi de kenar semtlerde doğalgaz şebeke çalışmaları sürüyor.”



“CUMHURİYET’E GİREMEDİK”

Kentsel dönüşüm programı kapsamında Cumhuriyet mahallesine doğalgaz çalışmalarının yapılamadığına işaret eden Yardımcı; “Belediye’nin bize gösterdiği semtlerde şebeke çalışmalarını sürdürüyoruz. Kentsel dönüşüm programı içinde yer aldığı için henüz Cumhuriyet ve Şirinevler mahallelerine giremedik. TPAO ve Batman Rafinerisine giden bir hat’tan Batman Belediye hizmet binası ile çevresindeki birkaç sokağa doğalgaz verebildik. İki mahallenin durumunun kesinlik kazanmasıyla doğalgazı söz konusu adreslere de vermeyi düşünüyoruz” diye konuştu. (Yunus Yasak)

Editör: TE Bilişim