** Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesinde kurumları ziyaret etti, ilçe sakinleri ve esnaflarla bir araya geldi. Vali Deniz: “Huzurun olmadığı yerde hizmetin de yatırımın da bir önemi kalmıyor. Sizlerin huzurunu sağlamak için her türlü mücadeleyi devam ettireceğiz” dedi.

YÖNETİCİLER BEŞİRİ’DEYDİ
Beşiri ilçesi ziyaretinde Vali Ahmet Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu eşlik etti. İlçe hükümet konağı bahçesinde Vali Yardımcısı ve Beşiri Kaymakam Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz, Kaymakamlık makamına geçerek, ilçe yöneticilerinden yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret ederek, halkla bir araya gelen Vali Deniz, çay bahçesinde, vatandaşlarla sohbet etti.



“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ”
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Deniz, son dönemlerde ülkede yaşanan terör olaylarına değinerek, huzur ve güveni tesis için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. Huzur ve güvenin tesisi için işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayan Vali Deniz:  “Huzurun olmadığı yerde hizmetin de, yatırımın da bir önemi kalmıyor. Biz birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve güveni tesis ettiğimiz sürece hizmet ve yatırımlara daha kolay ulaşma imkanı buluruz. Sizlerin huzurunu sağlamak için her türlü mücadeleyi devam ettireceğiz” diye konuştu.



İLÇE DEVLET HASTANESİNDE İNCELEME
Vali Deniz, esnaf ziyaretinin ardından yapımı uzun süredir tamamlanan, ancak açılışı yılan hikayesine dönen Beşiri Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 15 Yataklı ilçe devlet hastanesinin hizmete açılması için son hazırlıkların yapıldığını belirten yetkililer, 5 uzman doktor, bir diş hekiminin görev yapacağı hastanede 24 saat ilçe halkına acil sağlık hizmetinin verileceğini ifade ettiler. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Deniz, kurum yöneticileri ile bir süre sohbet ederek, yöneticilerden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim