UNUTULMAYAN İŞADAMI
Geçen yıl geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Batmanlı hayırsever işadamı Necat Nasıroğlu için bugün Mevlid-i Şerif yemeği verilecek. Fernas Şirketler grubu bünyesindeki tüm şirketlerde bugün Mevlid-i Şerif okutulacak. Mezarının bulunduğu Kayabağı (Basorke) köyünde medrese öğrencileri, imam Sıddık Yıldız yönetiminde Kuran-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okuyacak.

NASIROĞLU AİLESİ BATMAN’DA
Merhum Nasıroğlu’nun ailesi, vefatının birinci yıl dönümü için Batman’a geldi. Muzaffer, Ferhat ve Mehmet Can Nasıroğlu kardeşler ile ailenin diğer fertleri, anma nedeniyle kente gelirken, bugün öğle saatlerinde Kültür Merkezi’ndeki Mevlid-i Şerif yemeğine Batmanlılar davet edildi. Merhum babasının sevenlerini Mevlid-i Şerif’e davet eden Ferhat Nasıroğlu: “Babamın vefatının üzerinden bir yıl geçti. Ne biz ne de sevenleri o’nu unutamıyor. Hep iyilikle yad ediyorlar. O hep çalışanlarının yanındaydı” dedi.

YAKIN ARKADAŞI KONUŞTU
Batman’ın köylerinde imamlık yaparken 50 yıl önce tanıştığı hayırsever işadamı merhum Nasıroğlu’nu, 85 yaşındaki imam İmadettin Yetiz şöyle anlattı: “Merhum Nasıroğlu hala rüyalarımızda. O’nu hep iyilikle anıyoruz. Herkese faydası vardı. Batman’da olduğu zamanlarda hep beraberdik. Geçen yıl aramızdan ayrıldı. Sevenlerinin çokluğunu cenaze törenindeki katılımda gördük. Her yönüyle güzel bir insandı. Şimdi çocukları o’nun izinde. Rahmetle anıyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim