**Aslen Antalya-Alanyalı olan Dizdaroğlu, Alanya’daki Gazeteciler Cemiyeti’nin bir benzerini Batman’da gördüğünü belirterek; “Batman Gazeteciler Cemiyeti’nin harika bir yeri var. Batman’ın yerel medyası da iyi yerde” dedi.

BGYC’DE BAYRAMLAŞMA
Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nin geleneksel bayramlaşma buluşmalarında bu kez konuk, duayen gazeteci Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Dizdaroğlu’ydu. Bir süre önce Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Batman’da verdiği eğitim panelinde yöredeki gazetecileri bilgilendiren Dizdaroğlu, BGYC’nin bayramlaşma etkinliğinde gazetecilerle sohbet etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu ve Batmanlı gazetecilerin katıldığı sohbette Dizdaroğlu, yerel medyanın önemine değindi. Geçen yıl ki bayramlaşma buluşmasında Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın ve Batmanlı ekonomist Profesör Mehmet İvrendi’yi gazetecilerle buluşturan BGYC, farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor.



DİZDAROĞLU ANLATTI,
GAZETECİLER DİNLEDİ
Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nin tesislerini beğenen Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Dizdaroğlu, emeği geçen yönetime teşekkür etti. Antalya-Alanya’daki Gazeteciler Cemiyeti’nin benzerini Batman’da gördüğünü ifade eden Dizdaroğlu; “Bir Alanya’da bir de Batman’da gördüğüm gazetecilerin örnek tesisleri var. Batman’ın yerel medyası iyi bir yerde. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin eğitim panelinde de bunu fark ettim. Kentin sivil dinamikleriyle şehrin sorunlarının çözümünde önemli rol oynayabilirler. Günümüzde artık yerel medyanın önemi bir kat daha artıyor” dedi. Dizdaroğlu, BGYC yönetimine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

ARSLAN; “AKTİVİTELERİMİZ ARTACAK”
Gelenekselleştirdikleri bayram buluşmalarında önemli simaları Cemiyette ağırlamaya devam ettiklerini söyleyen Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Arif Arslan; “Bayram sonrasında da bir dizi aktivitelerimiz olacak. Duayen gazeteci sayın Arif Dizdaroğlu’nu, üyelerimizle buluşturduk. Habere bakış açısı konusunda önemli bilgileri bizlerle paylaşan Dizdaroğlu’na teşekkür ediyoruz. Bayram sohbetinde hem gazetecilikte olması gerekenleri bir kez daha hatırlattı hem de güzel bir bayram sohbetinin geçmesinde emeği geçti. Önümüzdeki günlerde üyelerimize farklı aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim