**Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İdaresi, Batman ve ilçelerindeki eski Tekel hangarlarının da içinde bulunduğu bazı taşınmaz malları üçüncü kez ihaleye çıkardı. 29 Eylül 2015 tarihine kadar teklif verecekler bir hafta sonra açık artırma usulüyle ihaleye katılabilecek.

3. KEZ İHALEYE ÇIKARILIYOR
Daha önce iki kez ihaleye çıkarılan Batman Tekel’in eski hangar ve gayrimenkuller, üçüncü kez Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarıldı. Batman merkez, Sason, Kozluk ve Beşiri ilçelerindeki taşınmazların 4046 sayılı kanun hükümleri çerçevesinde muhtelif taşınmazların ‘satış’ yöntemi ile özelleştirileceğini belirten Özelleştirme İdaresi yetkilileri; “29 Eylül 2015 tarihine kadar teklif verecek olanlar, bir hafta sonra ihaleye katılabilecek” dediler.
SATIŞA ÇIKARILAN GAYRİ MENKULLER
İhaleye çıkarılan Batman ve ilçelerindeki Tekel’e ait taşınmazların satışıyla ilgili Özelleştirme İdaresi yetkilileri şöyle konuştular; “Sason’da 7 bin 919. 72 m2 taşınmazlar mevcut binayla birlikte satılacak. Kozluk- Yapraklı köyünde 322, 324, 325, 326 parseldeki gayrimenkuller, Kozluk ilçesinin Yukarı Güneş mahallesinde 212 Ada 1 nolu parseldeki taşınmaz üzerindeki binalar Açık artırma usulüyle satılacaktır. Beşiri ilçesinde de 410 nolu parsel binalarıyla birlikte satılacak.  Batman’da da 13 bin 369 nolu parselde yaklaşık 60 bin 804 metrekarelik yüzölçümlü taşınmaz üzerindeki binaların satışı yapılacak.”

Editör: TE Bilişim