**Merkezi Denizli’deki Gamateks Tekstil, Kızılay Batman Şubesi’nin Halep’teki yardıma muhtaç ailelere yönelik yardım kampanyasına destek verdi. Battaniye ve tekstil ürünlerinin bulunduğu yardım tır’ı Batman’dan yola çıktı.
GAMATEKS’E TEŞEKKÜR
Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde tekstil atölyesi hizmette olan Gama tekstil, Kızılay Batman Şubesi’nin Halep’teki yardıma muhtaç ailelere yönelik sürdürdüğü kampanyaya anlamlı destekte bulundu. Batman Şubesine teslim edilen 6728 tekstil ürünü ile 500 adet battaniye, Kızılay yardım tır’ına teslim edildi. Yardım kampanyasında kendilerini yalnız bırakmayan Gamateks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı’ya teşekkür eden Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, Batmanlı işadamlardan da destek istedi.


KIZILAY YARDIM ATAĞINDA

Tezdiğ, şöyle devam etti; “Halep’te yardıma muhtaç ailelere yönelik başlattığımız kampanyaya ülkenin dört bir yanından destek alıyoruz. Yardımseverliğiyle bilinen Denizli’nin duayen tekstilcisi Osman Aydınlı’ya teşekkürü bir borç biliyoruz. Batman’daki işletmelerin de bu tür bağışlarda bulunmalarını bekliyoruz. Yardım tırlarımız yola çıktı. Halep’teki dargelirlilelere imkanlarımız ölçüsünde yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz.” (Abdurrahman Erin)

Editör: TE Bilişim