SON GÜN 19 OCAK
Aboneler arasında tasarruf bilincini geliştirmek, enerji tasarrufu ve enerjinin daha verimli kullanılmasını teşvik etmek amacıyla yarışma düzenleme kararı alan DEDAŞ, 6 İl’i kapsayan yarışmaya son başvuruların 19 Ocak’a kadar yapılabileceğini duyurdu. Kurum personeli dışında DEDAŞ bölgesi olan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta yaşayan herkese açık olan yarışmanın koşulları açıklandı. Profesyonel ve amatör dalda yapılacak olan yarışmaya amatörler, cep telefonları ile çektikleri eserleriyle de katılabilecek.
YARIŞMA KOŞULLARI…
DEDAŞ yetkilileri, şöyle konuştular; “Yarışmada daha önce herhangi bir yerde kullanılmış veya ikinci bir şahsa ait eserler kabul edilmeyecektir. Yarışma için eserlerin en geç 19 Ocak 2014 günü mesai bitimine kadar CD'ye kopyalanmış olarak Dicle EDAŞ'ın Diyarbakır'daki merkezinde bulunan Medya İletişim Birimi'ne iletilmesi gerekmektedir. Diğer illerdeki yarışmacılar eserlerini [email protected] adresine e-mail olarak atabileceklerdir. Yarışmaya katılacak eserlerin değerlendirmesini, konusunda uzman kişilerden kurulacak yarışma jürisi yapacak ve yarışma için gönderilen eserlerin kullanım hakkı Dicle EDAŞ'ın olacaktır.”
BİRİNCİYE FOTOĞRAF MAKİNESİ…
Yarışmanın sonucu Enerji Tasarrufu Haftası'nda açıklanacak, hak sahiplerine düzenlenecek törenle ödüller verilecek. Dicle EDAŞ yetkilileri, yarışmada profesyonel dalda birinciliğe layık görülecek eser sahibine profesyonel bir fotoğraf makinesi, amatör dalda birinci seçilecek eserin sahibine ise ödül olarak bir akıllı telefon verileceğini duyurdu.

Editör: TE Bilişim