** Yaklaşan 5 Haziran Dünya Çevre günü öncesinde hizmet binasının ihata duvarını mavi boya ile renklendiren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, diğer kurum ve kuruluşlara da örnek oldu.
MAVİ PROJEYE TAM DESTEK
5 Haziran Dünya çevre gününe ‘merhaba’ demeye hazırlanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 160 metre uzunluğu ve 3 metre yükseklikteki ihata duvarlarının tamamen mavi renge boyattı. Ağaç ve çevre motiflerini duvara yansıtan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün ‘mavi proje’sine Tüpraş Batman Rafinerisi ve Botaş’tan da destek geldi.
HEDEF; CİZRE CADDESİ
Çevre günü öncesinde hizmet binasının duvarlarını renklendirmeyi bir görev bildiklerini ifade eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tarık Yaşar; “İhata duvarlarını boyama projemizin diğer kurum ve kuruluşlarda da hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hasankeyf yolu üzerindeki Tüpraş ve Botaş ihata duvarlarının da mavi renge dönüştürülme teklifine olumlu yanıt aldık. Bir başka hedefimiz ise Cizre cadde güzergahındaki esnaf ve konut sahiplerinin ihata duvarlarını mavi renge dönüştürmeleridir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim