** Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, seçim startını günlerdir verdiklerini belirterek: “Şu anda bin gönüllüyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim lokalimizi de yakında açacağız” dedi.


ESNAF TURUNDA
Bir süredir seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, bin gönüllüyle çalıştıklarını ifae etti. Beraberinde bazı partililerle birlikte çarşı-pazar dolaşan Başkan adayı Ekmen: “Şu an itibariyle bir gönüllüyle yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu rakam önümüzdeki günlerde daha da artacak. Beklediğimizin üzerinde partimize ilgi var. Gönüllü sayımızı daha da artıracağız. Esnaf başta olmak üzere mahalle, cadde ve sokak demeden her yere ziyaret gerçekleştiriyoruz” dedi.

SEÇİM LOKALİ TAMAM
Turgut Özal bulvarında açmayı planladıkları seçim lokaliyle ilgili hazırlıkların da son aşamaya geldiğini ifade eden Ekmen, şöyle devam etti: “Eski Çiçek marketin yeri ile bir yeri daha seçim lokaline dönüştürmenin hazırlığındayız. Önümüzdeki hafta büyük bir ihtimalle lokali açacağız. Bundan böyle Batman ağırlıklı seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mümkün olduğu kadar seçim bölgemden ayrılmamaya özen gösteriyorum.”


Editör: TE Bilişim