AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, camilerle ilgili hazırladığı projenin görsel ve ayrıntılarını sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Ekmen: “Yığma şekilde yapılan eski mahalle camilerimizi yeniliyoruz. Diğer camilerimizin ise düzenli temizli, çevre düzenlemesi ve bakımlarını yapıyoruz. 30 Mart’ta Belediye Başkanlığı hizmetlerimizle yeni bir Batman diyoruz” dedi.

 



Ekmen’den yeni projeler

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, Batman’daki sosyal konut ihtiyacı hakkında hazırladığı projeyi paylaştı. Ekmen: “Batman’da alternatif yenilikçi uygulamalarla konut üretiminin belli bir model çerçevesinde gerçekleşmesini sağlayarak modern yaşam alanlarını Batman’a kazandırmayı, her gelir grubuna hitap edecek alt yapısı çözülmüş çevresi ve doğası ile bütünleşmiş zevkli ve yaşanabilir yerleşim birimlerinin üretilmesiyle Batman’daki tüm ailelerin ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 “Mezarlıkları yenileyeceğiz”

‘www.batmanicinbirhayalimvar’ internet sitesine en çok gelen taleplerden birinin mezarlıkların yenilenmesi olduğunu belirten AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, projesini açıkladı. Ekmen, şöyle devam etti: “Gasilhane ve mezarlık hizmetlerinin yürütüldüğü alanlar yeniden yapılandırılarak yerine Modern Bir Mezarlık yerleşkesi yapacağız. Mezarlık alanı içine çeşme, taziye evi, kontrollü giriş kapıları, taziye evi, gasilhane, abdesthane, mescit gibi ihtiyaçları inşa edeceğiz. Yakınlarının mezarlarına kolayca ulaşabilmesi için mevtanın ismini girerek bulunduğu yerin krokisini veren Mezarlık Bilgi Sistemini kuracağız.” 

Editör: TE Bilişim