Gazetemiz Çağdaş’ın 26. kuruluş yıldönümünü tebrik eder, şahsınızda Çağdaş ailesi emektarlarına selam ve sevgiler sunarım.

 

Dr. Hasan TANRISEVEN

Çınar Kaymakamı

 

**********

Batman Çağdaş gazetesinin 26. yayın yılını kutlarken, Batman Çağdaş’ın bütün mesai arkadaşlarına nice başarılı yıllar temenni ediyorum.

Mehmet Fırat

Saadet Partisi İl Başkanı

 

***

Bölgemiz için doğru, dürüst, tarafsız ve ilkeli yayıncılığınız özgür alma sisteminizle sivil toplum bilincinin gelişmesine neden olmaktasınız. Batman Çağdaş gazetesinin inanılır ve güvenli bir gazetecilik hizmetini dün olduğu gibi bundan sonra da başarılıyla sunacağınıza inanıyor, Batman Çağdaş’ın tüm çalışanlarının 26. yayın yılını kutlar, yayınlarınızın başarıyla devam etmesini dilerim.

 

Emin Çelik

Koçerler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı

 

**********

25. yayın yılını tamamlayıp 26. yayın yılına başlamasıyla tüm Batman Çağdaş çalışanlarını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

 

Hasan Kurt

DP Batman Belediye Başkan adayı

 

************

Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’ı 26. yayın yılında içtenlikle kutlar, başarılar diliyorum.

 

Ahmet Çiftçi

SP Batman Belediye Başkan adayı

 

**********

Batman Çağdaş gazetesinin 25, yalın yılını geride bırakarak 26. yayın yılına ‘merhaba’ demesine kutlar, nice yıllar diliyorum.

 

Ahmet Öner

Batman TÜFAD Şube Başkanı

 

 

********

Batman Çağdaş gazetesi’nin 26.yılını kutlar nice yıllara ve başarılara imza atmanız dileği ile tüm çalışanlarınızı tebrik eder, mutluluk ve başarı dolu nice yıllar dilerim.
 

Seyfettin   BULUT

 

***

Sayın Arif Arslan, gazetenizin kuruluşunun 26. yılını kutlar başarılarınızın devamını dilerim. Kuşkusuz ki, yazar kadrosuyla, emekçileriyle ve kaliteli yayınıyla Batman’a ayrı bir soluk veren Batman Çağdaş Gazetesi, nice 26 yıllar daha yaşamalı ve ilimizdeki çok sesliliğin temsilcisi olmaya devam etmelidir. Saygılarımla.

 

Av.Murat Çiçek

MAZLUMDER Batman Şube Başkanı

 

***********


İyi ki varsınız.

Nice başarılı yıllara. Batman’ın müstesna gazetesi. Çağdaş ailesini sayın Arif Arslan şahsında kutluyorum.

 

Abdullah DİREKÇİ 

***

 

Çalışmalarınızı yürekten kutluyorum. Nice başarılara ulaşmanız dileğiyle.

Muhammed Can YÜKNÜ 

 

************


PIROZBAHI

26’e min salvegera, rojnameya we bi dil u can pirozdikin u di rojnamegeriya diroka êlihê de ciyeki teybet digire BATMANÇAĞDAŞ, em bi hesteki germ himezdikin u we teva di sexsiyeta rojnamevanê nemir ENVER ASLAND’E silav dikin. Di rojname geriya we u temamê xebatkarê rojnamêre serkeftin dixwazin.

Ji Almanya M.Emin Sevim u malbata xwe.

******************


Sayın Arif Arslan, sizin şahsınızda Batman Çağdaş Gazetesi’nin 26. yılını kutlar, nice 26. yıllar diliyorum.

Ali SOYVURAL 

 

*****************

Merhum Enver Arslan’ın temelini attığı ve 26 yıl hiç bıkmadan, usanmadan, gayretli, disiplinli, özverili objektif yayınınızdan dolayı sizleri canı gönülden tebrik ediyoruz. Çağdaş Gazetesi’nin beyni, cesur haber ve yorumlarıyla takdir kazanan Yazı İşleri Müdürü sayın Arif Arslan’ı, gazetenin bugünlere gelmesi için üstün kabiliyet ve titizlikten ödün vermeyen gazete sahibi Nedim Arslan’ı, genç dinamik ve bu dinamikliğin verdiği azimle aldığı ödülle kendini ispatlayan Haber Editörü Barış Arslan’ı ve yazılarını keyifle okuduğum Mereto ile Baykuş’a da başarılarının devamını diler, gazetenin çıkmasında emeği geçen herkesi kutlar, Çağdaş Gazetesi ailesini tebrik ediyoruz. Yolunuz açık olsun, nice yıllara.

 

Rıza-Turan KARTAL

Oskcar Et Lokantası

*******************

 

Batman Çağdaş gazetesi’nin 26.yılını kutlar nice yıllara ve başarılara imza atmanız dileği ile tüm çalışanlarınızı tebrik eder, mutluluk ve başarı dolu nice yıllar dilerim.
A.Kadir Kardeş

Batman Futbol İl Temsilcisi

 

 

Editör: TE Bilişim