DİREKSİYON BAŞINDA ÇAĞDAŞ
Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş, her yerde okunan yerel gazete. 34 Yıldır hizmet veren Çağdaş, 10 bine yakın sayısıyla şehrin en köklü gazetesi. Her yıl saygın basın kuruluşlarından aldığı ödüllerle Batman’ın adını Türkiye’ye başarıyla duyuran Çağdaş, renkli baskısı ve güncelleşen internet sitesiyle de en fazla tıklanan gazete unvanını elinde bulunduruyor. İşte direksiyon başında bir Çağdaş tutkunu. Sürücü, mola verdiği sırada yanında bulundurduğu Çağdaş’ın birinci sayfa haberlerine göz attığında objektiflerimize böyle takıldı.


ESNAF, ÇAĞDAŞ OKUYOR
Batmanlı esnaflar, güne ‘Çağdaş’la başlıyor. İlçe otogarındaki bir esnaf, gün doğumuyla birlikte dağıtıcıdan aldığı gazeteyi okumanın keyfini yaşıyor. Kentin gündemini Çağdaş’tan takip ettiklerini belirten bazı esnaflar, şöyle konuştular; “Şehrimizin ilk günlük gazetesi Çağdaş’ı hem web sayfasından hemde gazeteden takip ediyoruz. Yerel medyamıza destek amaçlı her gün bir gazete almayı ihmal etmiyoruz. Elimiz gazeteye değdinde daha zevkle okuyoruz. Batman’ın sıcak gelişmelerini Çağdaş sayesinde öğreniyoruz.”


TRİBÜNDE ÇAĞDAŞ
Her gün bir sayfasını şehrin spor aktivitelerine ayıran Batman Çağdaş, spor müsabakaları öncesinde de futbolseverlerin ilgiyle okudukları gazete. İşte 16 Mayıs şehir stadından bir kare. Güneşspor-Tüpraşspor final maçı öncesinde antrenör Yılmaz Vural, stadın protokol tribününde Batman Çağdaş’ın spor sayfasına göz atarken, objektiflerimize böyle yansıdı. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim