**Görsel medyanın önemli kanallarından A Haber ve İMC, sabahları haber kuşağında ‘7 Bölgeden’ ve ‘Yerel Gündem’ turunda Batman Çağdaş’ın sürmanşet ve manşetlerini okurlarla buluşturuyor.
GÖRSEL MEDYADA ÇAĞDAŞ
Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş’ın manşetleri, görsel medyanın da gündeminde. A Haber’in her sabah ‘7 Bölgeden manşet’ haber kuşağında Batman Çağdaş’ın sürmanşet ve manşetlerini ekranlara taşıyor. ‘Ajans bugün’ turunda ‘her bölge’den bir yerel gazetenin birinci sayfasındaki manşetlerini ekranlara yansıtan A haber, Batman Çağdaş’ı her gün Türkiye’nin dört bir yanındaki okurlarıyla da buluşturuyor. Okurlar A Haber’in ‘7 Bölge’den programını ilgiyle takip ediyor. 



İMC’DE ÇAĞDAŞ

İMC TV’de de ‘Yerel Gündem’ turunda Batman Çağdaş’ın birinci sayfasındaki haberleri ekrana yansıyor. ‘İMC’de bu sabah’ programında Güler Yıldız, Batman Çağdaş’ın 1. sayfasına yansıyan haberlerini ayrıntılarıyla ekrana getiriyor. Görsel medyanın önemli kanallarının her sabah verdikleri yerel haberleri ilgiyle takip ettiklerini belirten Batman Çağdaş okurları; “Batman Çağdaş’ın sitesine girmeden A haber ve İMC’den Batman gündemine yansıyan haberleri ilgiyle takip ediyoruz” dediler.   

Editör: TE Bilişim