KONUTLARI BEĞENDİ
Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ Emekliler konutlarında incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi kampus yolu üzerinde yeni bir şehrin temelinin atıldığını söyledi. Emekliler konutlarıyla birlikte yeni bir şehrin oluştuğunu ifade eden Vali Deniz; “Bu konutların devamı da olacak. Buradaki sorunları gidereceğiz. Bu bölgeye güzel hizmetler yansıyacak. Burayı yerleşenler huzur ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürecek. Emekliler torunlarıyla buraya gelecek. Bu bölgenin çevre düzenlemesi yapılacak. Okul ve caminin olduğu TOKİ’ye yerleşecek sakinlere huzurlu bir yaşam diliyoruz” diye konuştu. 



EKMEN; “HUZUR İÇİNDE BİR YAŞAM”
Vali Ahmet Deniz ile Milletvekili Ataullah Hamidi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, şunları söyledi; “Gerek Valimiz gerekse de Milletvekilimiz, sorunlarımıza gösterdiği duyarlılığa bir kez daha teşekkür ediyoruz. Önceki siyasetçilerin de bize katkısı oldu. Milletvekili sayın Hamidi’nin ikinci konutk projemize yönelik desteği takdire şayandır. Bize destek olan tüm kamu kurum ve yöneticilere teşekkürü bir borç biliyorum. Emeklilere bu güzel bölgede huzur içinde bir yaşam diliyoruz.”



“TOKİ BİNALARI MÜKEMMEL”
Batman Üniversitesi kampus yolu üzerindeki TOKİ binalarının mükemmel olduğuna işaret eden Milletvekili Ataullah Hamidi; “Bu projenin hayat bulmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok güzel bir yerde, çok güzel binalar yapılmış. Anahtar tesliminin yapıldığı Emekli konutlarına yerleşenlere ömür boyu sağlık ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Valimizle birlikte bazı sorunların olduğu bu bölgeye yerleşecek vatandaşlara yardımcı olmaya çalışacağız. Elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden kimsenin endişesi olmasın.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim