**Büyük bir destekle Sason Belediye Başkanlığına seçilen SP’li Cuma Uçar, “Her şeyden önce Belediye’yi profesyonelleştirip, tüm birimlerle ilçe halkına eksiksiz hizmet vermek istiyoruz” dedi.
“İŞADAMLARINI SASON’A DAVET EDECEĞİZ”
Batman’ın Sason ilçe Belediye Başkanlığına farkla seçilen SP’li Cuma Uçar, yerel yönetimi profesyonel anlayışla yöneteceklerini söyledi. Seçim kampanyasında her aşiret ve farklı görüşlerden seçmenlerin desteğiyle seçildiği Sason’da beklenilen hizmet ve yatırımlar için kolları sıvayan Başkan Uçar, “İlçe sakinleri görevini yaptı. Artık sıra vereceğimiz hizmetlerde. İstanbul’daki Laleli işadamlarını yakında Sason’a davet edip, bazı yatırımların gerçekleşmesi için destek isteyeceğiz” diye konuştu.
‘SASON’U TURİZMDE TANITACAĞIZ”
Doğa harikası Sason’u turizm sektöründe tanıtmaya kararlı olduğunu ifade eden Başkan Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sasonlular, haklı olarak iş ve aş istiyor. İstanbul ve Ankara’daki bazı yatırımcıları yakın bir sürede Sason’a davet edeceğiz. Batı’daki yatırımcıları burada ilgi alanlarına yöneltmeyi planlıyoruz. Turizm ağırlıklı projelerle Sason’un imajını değiştireceğiz. Sosyal aktivitelere ağırlık vereceğiz. Önemli projelerle gündeme geleceğiz. Sason’un eski Belediye Başkanlarımızın tecrübelerinden de yararlanacağız.”

Editör: TE Bilişim