**Her geçen gün abone sayısının arttığını söyleyen SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı, Batman’ın doğalgaz kullanımında artışın olduğunu kaydetti.
DOĞALGAZA İLGİ
Doğalgazın temizliği ve rahatlığının Batmanlıları doğalgaz kullanımına yönelttiğini belirten SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı, abone sayısının artmasının memnuniyetini yaşadıklarını söyledi. Yardımcı; “Batman’da doğalgaz kullanıcı sayısı her geçen yıl artış gösteriyor. 4 Yıl önce Batman’da kullanılmaya başlanan Doğalgaz abone ve faal kullanıcı sayısı ardan geçen yıllar itibarıyla artış göstermeye devam ediyor” dedi.
ABONE SAYISI 40 BİN
SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı, 40 bin abonelerinin bulunduğunu ifade etti. Bu yıl hem abone sayısında hem de faal kullanıcı sayısında önemli bir artış gerçekleştiğini belirten Yardımcı, “Bu yıl özellikle faal kullanıcı sayısında önemli bir yükseliş bekliyoruz. Çünkü yapılacak olan çalışmalarda önceki yıllarda girilen mahallelerimizdeki çalışmalar tamamlanacak. Böylece bazı semtlere çekilen şebeke çalışmalarının tamamlanmasıyla abone olan vatandaşlarımız gaza kavuşacakları için faal kullanıcı konumuna gelecek. Faal abone sayımızın artması bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim