**1.5 yıl süreyle Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yapan Dr. Faruk Günak, memleketi Şanlıurfa’ya atanınca veda ziyaretlerini yerine atanan Dr. Hakan Pamukçu ile sürdürdü.
DR. GÜNAK; “GÜZEL PROJELERE İMZA ATTIK”
Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini 1.5 yıl süreyle yapan Dr. Günak, memleketi Şanlıurfa’ya gitmeden veda ziyaretlerine başladı. Veda ziyaretleri kapsamında basın turuna yeni Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu ve Basın Halkla İlişkiler Müdiresi Melek Barış ile birlikte çıkan Günak; “2 Kasım 2012 tarihinde göreve başladığım Batman’da, güzel projelere imza attığımıza inanıyorum. Her şeyden önce Valimiz sayın Yılmaz Arslan ve ekibimizin olağanüstü çalışmalarıyla örnek projeler kapsamında Özel Alman hastanesinin sağlık sektörüne kazandırılması önemliydi. Kadın Doğum hastanesi şartları kötüydü. Yeni tesis sağlık açısından pozitif olacaktır. Batman’da sağlık iyi bir noktadadır. Eksiklerimiz vardı ama bu eksiklerimizin bir bölümünü gidermeye çalıştık. Sağlık Bakanlığı’nın da bölgeye bakış açısı oldukça iyi. Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı hastanelerde önemli çalışmalar yapıldı. Bölge hastanemizde bay-pass ameliyatları yapılıyor. İl dışından yüzlerce hasta buradan tedavi imkanına kavuştu” diye konuştu.



DR. PAMUKÇU; “ENKAZ DEVİR ALMADIM”
Kamu Hastaneleri Birliği’nin yeni Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Genel Sekreter Faruk Günak’ın, sağlıkta örnek projeleri hayata geçirdiğini ifade etti. Dr. Pamukçu, şöyle konuştu; “Her şeyden önce Genel Sekreterimiz sayın Dr. Faruk Günak’tan iyi bir yerden görevi devir aldım. Günak gibi başarılı bir yöneticinin ardından zorluğu ve kolaylığı yaşıyorum. Enkaz devir almadım. Alman hastanesi projesinin hayata geçirilmesi başta Valimizin ardından Genel Sekreterimizin başarısıdır. Kendi potansiyelimizin üzerinde görev yapıyoruz. 750 bin nüfusun üzerinde hastaya hizmet veriyoruz. Batman il’i dışında 100 bin hastaya, bölge hastanesi hizmet verdi. Doktor kadromuz güçlendi. Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde çocuk ünitesi kuruldu. Çizgi film kahraman cdlerinin yayınlanacağı TV ekranının da bulunacağı ünitede çocuklara hizmet verilecek. Ayrıca engellilere de yönelik ünite oluşturduk. Bazı eksiklerimiz var. Yerel basınımızın yapıcı eleştirilerini bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim