**Vali Ahmet Deniz, kamu kurum yöneticileri ve muhtarlarla iftarda bir araya geldi. Programda konuşan Vali Deniz: “Batman’ı hep birlikte daha güzel yerlere götüreceğiz. Yeter ki birlik, beraberliğimizden ve kardeşliğimizden, huzurumuzdan taviz vermeyelim” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ İLETİN”
TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen programa Vali Deniz’in yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, kamu kurum yöneticileri,  merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı. İftardan yemeğinde muhtarlara hitap eden Vali Deniz: “Sizler vatandaşa ulaşmamızda köprü görevi yürütüyorsunuz. Vatandaşın istek ve taleplerini bize ulaştıran sizlersiniz. Muhtarlar olarak sizler direkt alandasınız. Bize düşen halkımızın istek ve taleplerini yerine getirmek. Özellikle Ramazan Ayında fakir ve fukaranın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Eğer bizim ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi vatandaşımız varsa mutlaka bizlere iletin.  Ramazanın rahmet ve bereketini insanlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

“HUZURUMUZDAN TAVİZ VERMEYİZ”
Batman’ın güzel, canlı ve hareketli bir şehir olduğunu da ifade eden Vali Deniz, şöyle devam etti:  “Batman’ı hep birlikte daha güzel yerlere götüreceğiz. Yeter ki birlik, beraberliğimizden ve kardeşliğimizden, huzurumuzdan taviz vermeyelim. Kardeşlik hukukumuzu bozmak isteyenlere izin vermeyelim. İki gün önce Kozluk ilçemizde EYP kontrolü yapan bir Güvenlik Korucu timimize hain bir saldırı gerçekleştirdiler. Rabbim korudu ve hafif yaralı atlattılar. Kimsenin huzurumuzu bozmaya gücü yetmez. İnsanlarımızın artık yüzü gülüyor, huzurdan taviz verilmemesini istiyorlar.  Huzur olunca yatırımcı da gelir, turizmci de gelir. Otellerimizin doluluk oranı yüzde 80'lerdedir.  Bunlar huzur olduğu için geliyor. Artık muhtarlarımızdan ricamız yanlışa bulaşmış, insanlarımızı yanlışa yönlendirmeye çalışanlara fırsat verilmemesidir. Halkını yaşat ki devlet yaşasın diyen bir devlet geleneğinden geliyoruz. İnşallah çok daha güzel günleri birlikte yaşayacağız.”  (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim