**Batman-Diyarbakır çevre yolunda geçen yılın son aylarında hizmete açılan Nas Lunapark, bahar mevsimiyle birlikte kapılarını bir dizi yenilikle Batmanlılara açtı.
PARK’TA ‘YOK’ YOK
Yaklaşık 10 yıl süreyle kiraladığı 11 dönümlük alana modern bir lunapark kuran Necdet Nasıroğlu; “Bölgede eşi olmayan bir modern parkı Batman’a kazandırdık. Bahar mevsimiyle birlikte parkımızın kapılarını Batmanlı hemşerilerimize açtık” dedi. Batman-Diyarbakır çevre yolundaki Desmal düğün salonu bitişiğinde kurduğu lunaparkta gondol, balerin, çarpışan arabalar, kamikaze, dönme dolap, çocuk treni, elma kurdu vb. 20’ye yakın eğlence oyun aletini bulundurduklarını ifade eden Luna park işletmecisi Nasıroğlu; “Parkımıza giriş ücretsizdir. Batmanlıları şişme yüzme havuzunun da bulunduğu parkımıza bekliyoruz” diye konuştu.


EL SANATLARI VE YÖRESEL YEMEK FUARI
21 Nisan 2017 tarihinde luna park’ta özgü el sanatları ve yöresel yemek fuarını da açacaklarını hatırlatan Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sosyal donatısı dört dörtlük olan luna parkımızı günde ortalama 2000 kişi geziyor. Parkımıza gelen bir daha geliyor. Özellikle ilköğretim okullarında başarılı olan çocuklara bedava bilet veriyoruz. Önümüzdeki günlerde el sanatları ve yöresel yemek fuarını da açacağız. Amacımız, bahar ve yaz mevsiminde Batmanlıları aile ortamındaki parkta konuk etmektir. 50 Tecrübeli personelimizle hizmet veriyoruz. Aynı zamanda istihdam sağlayan parkız.” (Fikri Arslan)
 

Editör: TE Bilişim