4 GÜNLÜK FUAR

4 İzmir fuar merkezinde birçok il ve ülkenin yer aldığı Travel Turkey fuarındaki Batman standı ilgi görüyor. Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Sason Kaymakamı Tekin Dündar, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Nasır Taş, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Belediye Kültür Müdürü Ali Sarıpınar, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı standı gezen konuklarla ilgileniyor. Batman standı, Batman merkez, Hasankeyf ve Sason’daki fotoğraflar, ışıklı görsellerle süslendi. Batman standında el sanatları, oteller ve bazı sağlık kuruluşların broşürleri dağıtıldı. 

 

“ÖNEMLİ BULUŞMALAR

Batman’ı, İzmir’de bir kez daha tanıtmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı: “Batman’ın uluslararası arenada tanıtımı için, 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda 4 C100 numaralı stanttayız.  Turizm alanındaki en önemli buluşmalardan biri olan Travel Turkey 2014 İzmir Turizm Fuar ve Konferansı İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Hannover-Messe International İstanbul işbirliği ile organize edildi. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, dünyanın ve Türkiye'nin farklı destinasyonlarından turizm profesyonellerini Batman standında ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

 

“HASANKEYF’İ GÖRMEYE GELİN”

Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca fuarda Batman ve Hasankeyf’i, gelen konuklara öve öve bitiremedi; “Hasankeyf’te görev yapmaktan dolayım. Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf’i görmeyenleri güzel ilçemize davet ediyoruz. Hasankeyf, Batman’ın tarihi güzellikleriyle dolu ilçesidir. Hasankeyf görülmeye değer bir ilçemiz.”

 

“BAL, CEVİZ VE ÇİLEK İLE MARKALAŞACAĞIZ”

Sason’un genç Kaymakamı Tekin Dündar da İzmir’deki Batman stadında Sason’un bal, ceviz ve çileğini tanıttı. Sason’un tanıtımını yapmaya devam edeceklerini ifade eden Sason Kaymakamı Tekin Dündar: “Sason ilçemiz, son yıllarda kamusal desteklerle eğitim, sağlık, altyapı ve tarım alanında önemli gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki süreçte de bu gelişmeler ve kalkınma hamlesi devam edecek. Geçen hafta Sason ilçemizde Maliye Bakanımız sayın Mehmet Şimşek, Valimiz sayın Azmi Çelik’in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bal, ceviz ve çilek festivali renkli ve güzel geçti” dedi.

 

“ÖNEMLİ BİR FUAR”

Fuarda bulunan Batman Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Nasır Taş ise; “İzmir Travel Turizm Fuarının hem kapsamı hem katılımcıları hem de ziyaretçi ilgisi ile önemli bir fuar niteliği taşıdığını ve bu kapsamda Batman olarak bu fuarda yer almalarının önemli buluyoruz. Önümüzdeki süreçte ilimizi uluslararası arenada tanıtmak için uluslararası fuarlara katılmayı planlıyoruz. Uluslararası nitelikte organizasyonları Batman’da gerçekleştirerek kentimizin tarihsel, kültürel ve doğal varlıklarının bilinirliliğini arttıracaklarına inanıyoruz. Bu tür organizasyonlara Batman’daki tüm kurum ve kuruluşların tek çatı altında katılmalarının önemli olduğu kadar kentin enerjisinin de etkin ve verimli kullanımının yolunu açıyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim