** Batman Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü, kentin çeşitli yerlerindeki kavşak, refüj ve göbeklerde 86 bin adet mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarına başladı.

86 BİN ÇİÇEK EKİMİ...
Kentin bazı bölgelerinde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarını sürdüren Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, kentin değişik bölgelerinde de 86 bin adet mevsimlik çiçek ekimi için kolları sıvadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar mevsimiyle beraber mevsimlik çiçek ekimine başlayan Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri özellikle refüj, kavşak ve göbeklerde çiçek ekim çalışmalarına başladı. Park Bahçe müdürlüğü ekiplerinin Turgut Özel Bulvarı, Diyarbakır Caddesi, Basın Kavşağı’nı çiçeklerle donattığını belirten Park Bahçe Müdürlüğü çiçeklendirme çalışmalarının, kentin bütün kavşak ve göbeklerde de aynı şekilde devam edeceğini dile getirdi.

“FARKLI BİR GÖRÜNÜM OLACAK”
Çalışmaları sahada inceleyen Batman Belediyesi Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar: “Çalışma sezonun başlamasıyla birlikte bir kent için hayati önemde olan alt ve üst yapı faaliyetleri kadar, kent estetiğini de aynı şekilde önemseyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarımızı kentin tümüne yayıyoruz. Ekiplerimiz 86 bin adet Kadife, Vinka, İpek, Zinya ve Petunya türünden çiçek ekimine başladı. Ekim faaliyetlerimiz tamamlandığında kent farklı bir görünüme kavuşacak’’ dedi.

Editör: TE Bilişim