Petrol kentinin ilk günlük gazetesi çeyrek asırı geride bıraktı.

Batman Çağdaş kutlanıyor

 

* Milletvekilleri, Vali Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, başta olmak üzere İl yöneticileri, Batman Çağdaş’ın, 26. yayın yılını mesajlarla kutladı.

 

“ÇAĞDAŞ’IN BAĞIMSIZ HABER ANLAYIŞI VAR”

25. Yayın yılını dün geride bırakan Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş, kutlanıyor. Milletvekilleri ve Vali Recep Kızılcık, Belediye Başkanı ile İl yöneticileri, Batman Çağdaş’ı mesajlarla kutlarken, bazı okurlar da gazetemizin idare bürosuna çiçek gönderdi. Vali Kızılcık, Batman Çağdaş’ın tarafsız ve bağımsız haber anlayışıyla takdir topladığını söyledi. Kızılcık; “Batman’ın ilk günlük gazetesi olan Batman Çağdaş gazetesinin 25. yayın yılını geride bırakarak 26. yayın yılına girdi. Yayın politikasında her zaman basın ahlak ve ilkelerine saygılı, tarafsız ve bağımsız haber anlayışıyla takdir toplayan gazetenizin yayın yılına girmesi münasebetiyle Çağdaş çalışanlarını kutlar, başarılarımızın devamını dilerim” dedi. Öte yandan Vali Yardımcısı Aziz Mercan da kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi; “Yayın hayatında seçkin bir yere sahip olan Batman Çağdaş’ın 25. yayın yılını geride bırakarak 26. yayın yılına girmesi nedeniyle Batman Çağdaş çalışanlarını kutlar, başarılar diliyorum”

“SORGULAYAN, ELEŞTİREN İLKELİ GAZETE”

 AKP Batman Milletvekilleri Ahmet İnal, M. Emin Ekmen, İl Başkanı Ömer El ve Belediye Başkan adayı Ziver Özdemir de Batman Çağdaş’ın 26. yıl dönümünü kutladı. AKP’li Vekiller ile İl Başkanı ve Başkan adayının ortak mesajı şöyle: “Halkımızla aramızda önemli bir köprü işlevi gören basınımız, demokratik hayatın kökleşmesinde önemli bir konuma sahiptir. Yerel basınımız, Batman’ın sorunlarını ve güzelliklerini gündeme getirme ve çözümü konusunda da önemli görevler üstlenmektedir. Tarafsız, güvenilir, sorgulayan, eleştiren ilkeli ve ödüllü haber anlayışıyla 25 yılını geride bırakan “Batman Çağdaş Gazetesinin” kuruluşunun 26. yılını kutlar, şahsınızda bütün çalışma arkadaşlarınızı tebrik eder, bundan sonraki yayın hayatınızda da aynı çizgiyi sürdüreceğinize olan inancımızla sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

DTP’Lİ KALKAN VE ATALAY KUTLADI

Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Batman Çağdaş’ın 26. yayın yılını kutladı. Batman Çağdaş’ın yeni yayın yılına çiçek ve mesaj gönderen Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, “26. Kuruluşu yayın yılına ‘merhaba’ diyen Batman Çağdaş çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Öte yandan seçim yoğunluğundan Batman Çağdaş’ı telefonla arayarak 26. yıl dönümünü kutladığını belirten DTP Batman Belediye Başkan adayı Nejdet Atalay; “Batman’ın seçkin ve güzide gazetelerinden Çağdaş’ı içtenlikle kutluyorum” dedi. İHD Batman Şube Başkanı Osman Künteş, Çağdaş’ın yeni yayın yılını kutladı ve başarı dileğinde bulundu.

COŞKUN ÇAĞDAŞ’I ZİYARET ETTİ

TPAO Batman Bölge Müdürü Erdal Coşkun, Batman’ın ilk günlük gazetesi olan Batman Çağdaş’ı 26. yayın yılı nedeniyle ziyaret etti. 25. yayın yılını geride bırakan Çağdaş’ın başarılı bir yayın politikasını yürüttüğünü belirten Coşkun; “Batman’ın ilklerinden olan Çağdaş’ı kutluyor, başarılar diliyorum. 17 yılı aşkın süredir görev yaptığım Batman’da Çağdaş’ı yakından izliyorum” dedi. Öte yandan Sağlık İl Müdürü Mehmet Baş, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Telekom İl Müdürü Nasrettin Demir, Bayındırlık ve İskan Müdür Vekili M. Şefik Anık, mesajlarla Çağdaş’ın 26. yayın yılını kutladı.

 

**********************

 

Mado’dan 26. yıl pastası

Batman’ın seçkin yerlerinden Mado, 26. yayın yılına ‘merhaba’ diyen Batman Çağdaş’a sürpriz yaptı. Mado tesislerinin hazırladığı pasta, dün Yazı İşlerimizde çalışanlara ikram edildi. Batman Çağdaş sahibi Nedim Arslan, Yazı İşleri Müdürümüz Arif Arslan ve gazete çalışanları 26. yayın yılının pastasını birlikte kesti. 26. yayın yılımıza sürpriz yapan Mado’ya teşekkürler.

Editör: TE Bilişim