Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Ahmet Deniz

Vali

***

Batman’a yıllardır hizmet veren ve şehrin belleğini oluşturan Çağdaş’a 34. yayın yılında başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Ömer Pakiş

Hakkari Üniversitesi Rektörü

***

 

33 Yıldır Batman’ın gözü, kulağı ve dili şiarıyla ilimizde yayıncılık yapan Batman Çağdaş gazetesinin 34. Yayın yılını içtenlikle kutlar, gazete yönetimi ve emekçilerini yürekten kutlarım.

Abdulkadir Özer

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

***

 

Güneydoğu’da uzun yıllar yayınını başarıyla sürdüren Batman Çağdaş gazetesine 34. Yayın yılında başarılar diliyorum. Gazetenin emekçilerini de kutluyorum.

Yılmaz Karaca

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı

***

İlimizde 2 Mart 1984 yılından bu yana yayım yapan kentin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş gazetesi 33. Yayın yılını geride bırakarak, 34. Yayın yılına girmiştir. Arif Arslan ve Barış Arslan yönetimindeki Çağdaş gazetesine nice başarılı yayınlar diler, gazete emekçilerini kutlarım.

M.İhsan Aslanlı

Kültür ve Turizm İl Müdürü

 

***

Batman’da ilkeli ve objektif yayıncılığının yanı sıra çiftçilerin sorunlarına gösterdiği duyarlılığıyla bilinen ilimizin en eski gazetelerinden Batman Çağdaş’ın 34. Yayın yılını kutluyorum.

Nizamettin Aydiş

Batman Ziraat Odası Başkanı

 

***

Batman basının marka gazetesi Çağdaş gazetesinin yeni yayın dönemini kutlar, tarafsız ve objektif habercilik anlayışının devam etmesi dileğiyle nice 34 yıllar dilerim.

Şevki Taş

Batman Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı

***

Batman’ın sorunları kadar emeklilerin sorunlarına da gösterdiği duyarlılıkla bilinen ilimizin güzide gazetesi Batman Çağdaş’a nice 34 yıllar dileriz.

Hüseyin Ekmen

Batman Emekliler Derneği Başkanı

***

 

Batman’a uzun yıllardır hizmet eden kentimizin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş gazetesinin 34. Yayın yılını kutlarız. Çağdaş emekçilerini içtenlikle kutluyorum.

Aydın Gülmez

Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı

 

***

Batman’ın saygın ve en ödüllü gazetesi Batman Çağdaş Gazetesi’nin 34. Yayın yılını kutlar, gazete yönetimi ve emekçilerini kutlar, nice başarılar dilerim.

Ali Tezdiğ

Kızılay Şube Başkanı

***

Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş gazetesi 34. Yayın yılına ‘merhaba’ dedi. Başta Arif Arslan olmak üzere gazete kadrosunu kutlarız.

Batman Petrol Gazetesi

***

Batman’ın ilk günlük gazetesi olan Batman Çağdaş Gazetesi, 34. Yayın yılını kutluyor. 2 Mart 1984 tarihinde yayın hayatına başlayan Batman Çağdaş Gazetesi, geride bıraktığı 33 yıla birçok başarı sığdırdı. Yeni yayın dönemine giren Çağdaş ekibini kutlarız.

Batman Medya Gazetesi

 

***

2 Mart 1984 Yılından bu yana ilimizde günlük olarak yayım yapan Batman Çağdaş gazetesi, 33 yayın yılını geride bırakarak 34. Yayın yılına ‘merhaba’ dedi. Gazete yöneticileri Arif Arslan ve Barış Arslan başta olmak üzere gazete çalışanlarını kutlarız.

Batman Gazetesi

***

İlimizde 1984 yılından bu yana yayıncılık yapan Batman Çağdaş gazetesinin 34. Yayın yılını kutlar, gazete yönetimi ve çalışanlarını tebrik ederiz.

Batman Yön Gazetesi

 

***

 

Batman’ı aydınlatan Çağdaş gazetesine nice yıllar diliyor, Çağdaş çalışanlarına başarılı yıllar diliyorum.

Cumhur Kılıççıoğlu

Siirt Mücadele Gazetesi

***

Batman Çağdaş Gazetesine yeni yayın hayatında başarılar diliyorum.

Sait Yanık

Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

***

İlimizde günlük olarak yayımlanan Batman Çağdaş Gazetesi 33. Yayın yılını geride bırakarak 34. Yayın yılına girdi. Arif Arslan ve Barış Arslan nezaretinde yayımlanan Çağdaş gazetesine emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı yayınlar dileriz.

Batman Sonsöz Gazetesi

***

33. Yayın yılını geride bırakarak 34. Yayın Yılına merhaba diyen ve izlediği gazetecilik çizgisi ile yurdumuzun birçok yerel gazetesine örnek olan gazetelerimizden biri olmayı başaran Batman Çağdaş Gazetesi’nin 34. kuruluş yıldönümünü kutlar sizin şahsınızda sizi ve gazetenizin tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Mansur Gülmez

Milli Eğitim Müdürlüğü Halkla İlişkiler

***

Batman ve bölgede yaptığı objektif haberleriyle okuyucularının büyük beğenisini kazanan ilimizin en eski gazetelerinden Çağdaş gazetesinin 34. Yayın yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Kudbettin Barlak

***

Gurbetteki Batmanlıların her an ilgiyle takip ettiği Batman Çağdaş gazetesinin 34. Yayın yılını kutlar, nice başarılı dolu yayınlar dilerim.

Gülafer Kızıl

 

Editör: TE Bilişim