**Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Berlin’deki Batman standını övdü. Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, turizm camiası için önemli olan fuara katılarak, Batman’ın tanıtımını yapıyor. 

**İl Müdürü Aslanlı; “Katıldığımız her fuarda Bakanımız sayın Nabi Avcı’nın ilgisi bizi daha iyi işler için motive ediyor. Valimiz sayın Ahmet Deniz’in destekleriyle fuarlarda sıkıntı yaşamıyoruz” dedi. 

BAKAN AVCI, BATMAN STANDINDAYDI
08-12 Mart 2017 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilen Berlin Turizm Borsası Fuarında  (ITB) Batman standı adından söz ettirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Hüseyin Yayman, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kültür ve Turizm Tanıtma Genel Müdür Yardımcıları ile gurbetçiler, diğer illerin standlarını ziyaret ettikleri gibi Batman standına da konuk oldu. Bakan Avcı, Batman’ın fuarlarda iyi bir sınav verdiğini belirterek; “Farklı bir görünüm ve tanıtım materyalleriyle fuara katılan Batman bu işi biliyor. Mutfak önlükleri, bal ve lezzet ambalajları dikkat çekiyor” dedi. Turizme önem veren Vali Ahmet Deniz’in katkılarının olduğunu belirten Aslanlı; “Kurumumuzun tanıtım materyallerinin zenginleşmesinde Valimiz sayın Deniz’in katkıları inkar edilemez” dedi.  



 
“HEDEFİMİZ EN İYİ TANITIM”
Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Berlin Fuarına Batman’ın geniş bir katılım ile yer aldığını ifade etti. Aslan şöyle konuştu; “Batman adına katıldığımız Berlin Fuarında şehrimizin tanıtımı yapıyoruz. Gerek yurt içi gerekse de yurt dışı fuarlarına katılıp kentimizi tanıtmanın çabası içindeyiz. Batman’ın her alanda gelişmesi ve tanıtılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret ettiği 49'uncu Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'nda ilimizin tarihi mekanları, doğal güzellikleri ve turizmi ile ilgili tanıtım yapıyoruz. Standımıza Almanya’da yaşayan Batmanlı hemşerilerimizin yanı sıra yabancı konuklar da ilgi gösteriyor. Amacımız, Batman’ın tanıtımı en iyi şekilde yapmaktır.’’ (Ali Arslan)

Editör: TE Bilişim