**HDP Batman Milletvekili Ali Atalan’ı, Avrupa’daki dostları TBMM’de yanlız bırakmadı. Almanya’ya yapacağı ziyareti erteleyen Milletvekili Atalan; “Gerek seçim kampanyasında gerekse de Meclis’e gittiğimde bizi yanlız bırakmayan tüm dostlara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
YAKINLARIYLA MECLİS’TE
Halkların Demokratik Partisi Batman Milletvekili Ali Atalan, yemin törenin ardından TBMM’de Avrupa’daki yakınlarının ziyaret jestiyle karşılaştı. Seçim kampanyası sırasında da kendisini yanlız bırakmayan Almanya’daki dostlarına teşekkür eden Milletvekili Atalan; “Yemin töreninden sonra hafta içinde Almanya’ya gitmeyi planlıyordum. Fakat yoğun bir gündem bizi beklediği için gezimi önümüzdeki günlere erteledim. Gerek seçim kampanyasında gerekse de yemin törenin ardından Almanya’dan gelip Ankara’ya bizi kutlayan tüm dost ve yakınlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“SORUNLARLA UĞRAŞMAK GÖREVİMİZ”
Milletvekili Atalan, toplumsal sorunların çözümünde üzerine düşeni arkadaşlarıyla birlikte yapacağından kimsenin kuşkusunun olmamasının gerektiğini ifade etti. Milletvekili Atalan, şöyle konuştu; “Seçim bizim için geride kaldı. Artık gündemimizdeki sorunlarla uğraşacağız. Bir ayağım seçim bölgesi diğer ayağım da Ankara ve belki de Almanya’da olacak. Seçim vaatlerinden birisi de Avrupa’ya göçen Ezidi topluluğun tekrar köylerine dönmeye yönelik projeyi de somutlaştırmak istiyoruz. Geçmişte arazi anlaşmazlıkları ve toprak ihtilaflarına yönelik davaların da takipçisi olacağım.”

Editör: TE Bilişim