** Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kavurucu sıcaklara rağmen kent değişik yerlerinde asfaltlama, yol açma, kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

 

150 BİN TON ASFALT
220 BİN METREKARE KİLİT TAŞI

Çok sayıda ekiple kentin bir çok yerinde eş zamanları olarak hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Eşbaşkanlar Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, ekiplerin sezon boyunca aynı tempoyla çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Ekipler, kısa süre içinde kentte 150 bin ton sıcak asfalt serimi ve 220 bin metrekare kilit parke taşı döşedi. Seyitler mahallesindeki Çamlıbel Caddesi, Bayındır mahallesindeki Ofis arkası ve Oduncular Caddesi, Petrol mahallesindeki Kıra Dağı bulvarı ve Petrol mahallesindeki Reyhan Bulvarı’nda yol yapım ve yol açma çalışmalarını sürdüren ekiplerin, 19 Mayıs, Beşevler, Hilal, GAP, Çamlıtepe ve Belde mahalleleriyle İpekyolu caddesinde sıcak asfalt ve asfalt yama ekiplerinin asfalt serim ve yama çalışmaları takip ediyor.

 

“TEMPO ARTACAK”

Asfalt serim ve yol açma çalışmalarının yanı sıra Bağlar, GAP ve Korik mahallelerindeki kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarını da ayrı ekiplerle eşzamanlı olarak sürdürdüklerini dile getiren Eşbaşkanlar Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, hizmetlerin sezon boyunca aynı tempoyla devam edeceğini söyledi. Sezon başından itibaren bu alanda önemli bir mesafe aldıklarını kaydeden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, ekiplerin özverili çabası sayesinde kısa süre içinde kentte 150 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini ve 220 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim