**Fatma (Gökçe)-Cengiz Unat çiftinin düğününde bir ilk yaşandı. Mercedes firmasının tır tahsis ettiği çift, kentin dört bir yanını turladı.

GÖRENLER ŞAŞIRDI
Ramazan bayramı sonrası nişan ve düğün törenlerinin arttığı Batman’da, son yılların en ilginç düğüne Yeni mahallede yaşandı. Ortanca oğlunu evlendiren Mehmet Unat, Batman Paradise düğün salonundaki Fatma (Gökçe)-Cengiz Unat çiftinin düğün törenine yaklaşık bin 500 konuğu ağırladı. Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, KIA bayii Ahmet Akdağ ve Eyüp Tufan’ın nikah şahitliği yaptığı düğün öncesinde Fatma-Cengiz Unat çiftine Mercedes otomotiv sürpriz yaptı.
TIR’LA ŞEHİR KONVOYU
Aksaray Mercedes tır firmasında çalışan Fatma Gökçe ile üç yıl önce tanışan Batmanlı Cengiz Unat, nikah masasına oturdu. Mercedes firmasının tır tahsis ettiği Fatma-Cengiz Unat çifti, 72 AZ 912 plakalı araçla kentin dört bir yanını dolaştı. Cadde ve sokaklarda tır’la gelin ile damadın turladığını gören bazı yurttaşlar; “At arabası ve motosikletle düğün salonların yolunu tutan çiftleri gördük. Ancak ilk kez tır’la şehir turu yapan bir çifte gördük. Onlara ömür boyu mutluluk diliyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim