** Batman Belediyesi tarafından 2002 yılından itibaren başlatılan ve bu yıl on dördüncüsü düzenlenen ‘Yaz Spor Okulları’ başladı.

5 BRANŞTA YAZ KURSLARI
Batman Belediyesi tarafından düzenlenen ve voleybol, basketbol, masa tenisi, futbol ve yüzme dallarında toplamda 850 öğrencinin kayıt yaptırdığı yaz spor okulları dün gerçekleştirilen etkinlikle başladı. Açılış etkinliğine görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel, Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Eş Başkan Yardımcısı Semra Güneş, yaz okulları eğitmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.



“ÇOK DEĞERLİ BİR ÇALIŞMA”
Açılış etkinliğinde konuşan görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel, Yaz Spor Okullarına katılan öğrencilere başarılar dileyerek; “Yaz spor okulları Batman Belediyesi açısından gençlerle ve çocuklarla buluşmanın geleneksel bir aktivitesi haline dönüştü. Her sene yaz döneminde binlerce gençle, çocukla bu etkinlikler üzerinden buluşuyoruz. Bizler için çok değerli bir çalışma. Her yaş grubundan çocuklarla ve gençlerle spor etkinlikleri üzerinden bir araya geldiğimiz önemli bir çalışma. Bu çalışmalarda emeği geçen hocalarımıza, spor kulübüne ve Batman Belediyesi Yönetimine çocuklar ve gençler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim