2014’TE 4 ÖDÜL
Başbakanlık yerel medya ödülü, Medya Etik, Ekonomi Gazeteciler Derneği’nin ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun ‘İsmail Sivri Gazetecilik’ yarışmasında da Batman’a fotoğraf ödülünü taşıyan Batman Çağdaş, ödül sayısını 81’e çıkarmayı başardı. Yazı İşleri Müdürümüz Arif Arslan, İsmail Sivri Gazetecilik ödüllerinin üçüncüsünü de Batman’a getirdi. Bu yıl dördüncü büyük ödüle imza atan Batman Çağdaş’ın başarısı kutlanıyor.
ÇAĞDAŞ KUTLANIYOR
Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, ‘İsmail Sivri Gazetecilik’ ödülünü alan Batman Çağdaş Yazı İşleri Müdürü Arif Arslan’ı kutladı. Batman’ın ilk günlük gazetesinin 32 yıllık yayın politikasında objektif habercilik anlayışı nedeniyle ödülleri hak ettiğini belirten Tunç; “Batman’ın yerel medyasını gerek yaygın basın da gerekse de bölgedeki iller arasında en iyi temsil eden Batman Çağdaş ve ekibini yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
BİR KUTLAMA DA EŞ BAŞKANLARDAN
Batman Belediyesi Eş Başkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir, Batman Çağdaş’ı kutladı. Eş Başkanlar şöyle konuştular; “Her yıl Batman’ın saygın basın kuruluşlarından aldığı ödüllerle şehrimizin adını duyuran Batman Çağdaş’ı kutluyoruz. İlk günlük gazetemizin başarısı bizleri de gururlandırıyor. Ödülde emeği geçenleri kutluyoruz.” Türk Telekom Anadolu lisesi Müdürü Hasan Erdal da Batman’a 81. ödül getiren Çağdaş ekibini kutladı. Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, kentin ilk günlük gazetesi olan Çağdaş’ın ödülleri hak eden bir yayın politikasını izlediğini belirterek; “Yıllardır Çağdaş tiryakisiyim. Batman Çağdaş, Türkiye çapındaki ödülleri hak eden bir gazete” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim