“BALPINAR HİZMETİN EN GÜZELİNİ LAYIK”
Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, yeni mahallelerinin bağlandığı Balpınar’daki sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti. Balpınar’a bağlanan Segirka, Zorköy, Yeniköy’ün altyapı ağırlıklı sorunları tespit ettiklerini söyleyen Başkan Geylani: “Daha önce Balpınar’a ne hizmet verdiysek aynısını yeni mahallelerimize de vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Yeter ki sabırlı olsunlar. Hizmetlerin devamı gelecek. İlk etapta Segirka ve diğer mahallelerimize çöp konteynır dağıttık. Şimdi de önümüzde diğer altyapı sorunlarının çözümü için yeni projeler var” diye konuştu.

“BALPINAR 20 YILDA BU SEVİYEYE GELDİ”
Belediye Başkanı Geylani, 20 yıl gibi bir sürede Balpınar merkezde sorunları çözdüklerini ifade etti. Başkan Geylani, şunları kaydetti: “Daha önce de Balpınar’da kaldırım, sokak ve yol yoktu. Belli bir sürede bu sorunları çözüme kavuşturduk. Şimdi de beldemize bağlanan yeni mahalleler üç-dört ayda altyapı sorunlarının hemen çözülmesini istiyor. Oysa bize biraz süre tanımalarını istiyoruz. Biraz sabretsinler, tüm sorunlara çözüm bulacağız. Balpınar merkezde yaptığımız çalışmaların aynısını yeni mahallelerde de sürdürüyoruz. İlaçlama çalışmalarını da aksatmıyoruz. Her mahalleye eşit hizmet veriyoruz.”

“ARAÇ PARKIMIZI ZENGİNLEŞTİRDİK”
Balpınar’ın ulaşım sorununu da çözdüklerini hatırlatan Geylani, şöyle devam etti: “Ulaşımda sıkıntımız yok. Fakat yine de iki minibüse ihtiyacımız var. Araç parkımızda iki minibüs, bir kepçe, cenaze aracı ve bir makam aracı var. Ancak yaklaşık 20 yıldır kimse 2000 model makam araca binmiyor. Belediye makam aracı yerine özel aracımı kullanıyorum. Beldemize itfaiye aracı lazım. Araç ihtiyacımızı da gidermeye çalışacağız. Üçüncü cadde de parke taşı çalışmaları tamamlandı. Yine Segirka’da iki yolumuz parke taşı ile döşendi. Altyapı sorunlarını önemsiyoruz. Kış mevsimi gelmeden programa aldığımız cadde ve sokakları tamamlayacağız.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim