**Usta kuaförlerden Zeki Uslu, modern mekanında bürokratlar başta olmak üzere iş dünyası, il yöneticileri ve kanat önderlerini tıraş ediyor, saçlarını yıkayıp kesiyor.
KIDEMLİ KUAFÖR
Batman’ın Turgut Özal Bulvarı’ndaki modern kuaför salonunda bürokratlar başta olmak üzere iş dünyası, il yöneticileri ve kanat önderlerini tıraş eden kıdemli kuaför Zeki Uslu, mesleğindeki titizliğiyle herkesin gönlünde taht kurdu. 35 Yıldır kuaförlük yapan 51 yaşındaki Uslu, tecrübeli ekibiyle şehrin gözde güzergahında önemli konukları ağırlıyor. Üst düzey bürokratlar, Vali, İl yöneticileri, kanat önderleri ve iş dünyasından renkli simaların konuk olduğu Kuaför Zeki, işini titizlikle yapıyor. Bugüne kadar mekanında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ahmet Deniz ve eski Milletvekilleri ile bürokratları da tıraş eden Uslu, müşterileriyle de yakından ilgileniyor.


İŞİNİ SEVİYOR
İşini büyük titizlikle yapan 35 yıllık usta kuaför Uslu, şöyle konuştu; “Her zaman yenilikten yana oldum. Batman’da yetiştirdiğim genç kuaförler, İstanbul başta olmak üzere Karadeniz bölgesinde de bu işi başarıyla sürdürüyorlar. Hepsi işlerinde ustalaştılar. Müşterilerimiz gayet memnun. Bu da bizi mutlu kılıyor. Bürokratlar kadar müşterilerimizin memnuniyeti de bizleri sevindiriyor. Tıraşa gelen konuklarımızın armağan olarak bize bıraktıkları petrolün atbaşı maketi ve diğer figürleri de mekanımızın gözde yerinde tutuyoruz.” (Haber Merkezi)


 

Editör: TE Bilişim