**33. Yayın yılına giren Batman Çağdaş yazar, muhabir ve personelleriyle hafta sonu bir aradaydı. Çağdaş ailesi, gazete bürosunda sade bir etkinlikle ‘33. Yıl’ pastasını kesti.

SADE ETKİNLİK
Batman’ın ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş, 33. Yayın yılına geçen hafta girmenin sevincini yaşadı. Ülkenin yanı sıra yurt dışından da okurların kutladığı Batman Çağdaş kadrosu, 33. Yayın dönemi nedeniyle hafta sonu bir aradaydı. Gazete yöneticileri, yazarlar ve personeller, Cumartesi günü gazete idare merkezide sade bir etkinlikle yeni yayın yılını kutladı. 33. Yıl pastasını gazete kadrosu birlikte kesti.




ÇAĞDAŞ AİLESİ BİR ARADAYDI
Batman Çağdaş’ın yöneticileri, yazar kadrosu, muhabirleri, personelleri ve diğer emektarları bir araya gelerek, 33. yıl pastasını birlikte kesti. Gazete yöneticileri Arif Arslan, Nedim Arslan ve Barış Arslan, yeni yayın döneminde Çağdaş ailesinin bir arada olmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Çağdaş’ın büyük bir aile olduğunu belirten Yazı İşleri Müdürümüz Arif Arslan: “Gazeteye emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Daha sonra 33. Yayın dönemi için hazırlanan pastayı Çağdaş kadrosu birlikte kesti. Batman Çağdaş ailesi, 33. Yıl hatırası için poz verdi. 



Editör: TE Bilişim