** İkinci yarının ilk maçında İstanbul ekibi Bayrampaşa’yı 2-0’lık net skorla geçen Batman Petrolspor’da keyifler yerinde. Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Tarık Yurttaş: “Futbolcularım maça inanarak çıktı ve sahadan 3 puanla ayrıldık” dedi.

“TAKIMDA TAŞLAR YERİNE OTURDU”
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Bayrampaşa’yı devirerek, ligde play-off hesabına ortak oldu. Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Tarık Yurttaş: “Belek’te iyi bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle kondisyon anlamında takımın direnci arttı. Rakibimizi biliyorduk. Eksik yanlarına iyi çalıştık. İlk 10 dakikadan sonra sahaya istediğimiz futbolu yansıttık ve hemen akabinde golü bulduk. İkinci yarıda da seyircimizin de desteğiyle ikinci golü de iyi dakikalarda bulduk. Futbolcularımızın birlik-beraberliği sahaya yansıdı. Takımda taşlar yerine oturdu. İlk maçlar zorludur ve böylesi bir maçtan 3 puanla ayrılmak güzel oldu” dedi.

ZİRVEDE KIYASIYA YARIŞ
Petrolspor’un, Bayrampaşa’yı devirerek puanını 29’a çıkarması ligdeki zirve hesaplarını da kızıştırdı. Halide Edip Adıvarspor ile Düzcespor’un berabere kalması da Petrolspor’a yaradı. Lider Manisa’nın da sahasında Yomraspor’la 0-0 kalması ligde ilk 5’teki takımlar arasındaki yarışı kızıştırdı. Batman Petrolspor, önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda Yomraspor’dan alacağı puan yada puanlar, takıma büyük avantaj sağlayacak. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim