**Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, Yeşiltepe mahallesine 4 Milyon TL’lik sosyal tesisler kazandıracaklarını söyledi. Özdemir: “30 Dönüm üzerinde yapmayı planladığımız projede spor salonu da olacak” dedi.

BELEDİYE TESİS ATAĞINDA
Geçen yıl kadın spor kompleksini Batman’a kazandıran Batman Belediyesi, bu kez Yeşiltepe mahallesinde 30 dönüm üzerinde sosyal tesis inşa etmeye hazırlanıyor. 4 Milyon TL’ye mal olacak projenin çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir: “Halkımıza yeni sosyal tesisler kazandırmak için kolları sıvadık. Stratejik planımızda yer alan Yeşiltepe mahallesine 4 Milyon TL’lik sosyal tesis kazandırmak için çalışmalara başladık. 30 dönüm üzerinde yapmayı planladığımız projede spor salonundan tutun da birçok tesis yer alacak” dedi.
“SPOR TESİSLERİ ARTMALI”
Spor tesislerinin kenar semtlerde daha da artması gerektiğini ifade eden Eş Başkan Özdemir, şöyle devam etti: “Spor tesislerinin sadece 19 Mayıs mahallesinde olması doğru değil. Birçok mahallemiz spor tesislerinden uzak. Yerel yönetim olarak Batman gençliğine yönelik bir dizi projemiz var. Koca ilimizde halen bir spor salonu var. Batman spor tesislerinde geç kaldı. Şu ana kadar spor tesislerinde Batman istenilen yerde değil. Yerel yönetim olarak birçok semte yeni spor tesislerini kazandırmanın hesabını yapıyoruz. Bu konuda ciddi projelerimiz var.” 

Editör: TE Bilişim