**Hafta içinde teknik heyetin istifasının ardından Petrolspor’da geçici bir süreliğine takımın başına geçen Genel Kaptan Hayrettin Aktan, futbolcularla bir araya gelerek; “Manavgat Evrensekispor’u yendiğimiz taktirde her şey daha güzel olacak” dedi.


** Kırmızı-beyazlılar, zirve yarışından kopmamak için Manavgat’ı devirmek zorunda. Aksi halde Petrol’ü zor günler bekleyecek. Karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemleri yönetecek.


KAZANMALIYIZ”

Batman Petrolspor, yarın sahasında Manavgat Evrensekispor’u saat 13.30’da ağırlayacak. Batman Petrolspor-Manavgat Evrensekispor maçını Kayseri bölgesinden Ömer Murat Ülger, Özer Velioğlu ve Ahmet Kaya yönetecek. Kırmızı-Beyazlı ekipte yeni teknik heyet gelene kadar Genel Kaptan Hayrettin Aktan, takımın başında yer alacak. Takımı zorlu Manavgat Evrensekispor maçına takımı hazırlayan Aktan, futbolcularla bir araya gelerek; “Bu hafta grupta ilk dokuz sırada yer alan takımlar birbiriyle oynuyor. Bu maçın çok büyük önemi var. Sahada tempolu ve daha çok mücadele eden taraf olmalıyız. Geçmişe sünger çekmek için bu maçı almalıyız. Taraftarımızın zorlu maçta takıma sahip çıkacağından kuşkumuz yok. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz olmamalı” dedi.

KRİTİK HAFTA

Lig ikincisi Manavgat’ı konuk edecek Petrol, galip geldiği takdirde zirve mücadelesini sürdürecek. Kritik haftada zirve mücadelesi veren takımlar karşılaşacak. Düzyurt-Çorum, Sancaktepe-Erzurum ve Petrol-Manavgat maçları zirve hesaplarını yeniden şekillendirecek. Petrolspor, galibiyet dışındaki sonuçlarla zirve mücadelesinde ciddi yara alacak.

Editör: TE Bilişim