** Zonguldak mağlubiyeti ve Tire 1922 hezimetiyle taraftarına hayal kırıklığı yaratan Batman Petrolspor, bugün Kırıkhan deplasmanıa çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, alacağı puan ve puanlarla yara sarmak istiyor…

 

MAÇ BUGÜN 16.00’DA

Ligin ilk maçında deplasmanda Zonguldak Kömür’e, ardından sahasında Tire’ye 6-2’lik mağlubiyetle spor kamuoyunu hayal kırıklığına uğratan Batman Petrolspor, kötü gidişata Kırıkhan önünde ‘dur’ demek istiyor. Tire 1922 hezimetinin ardından ciddi önlemler aldıklarını belirten Petrolspor Asbaşkanı Şahabettin Yanar: “Geçen hafta bizim için oldukça kötüydü. Futbolda bazen böyle yol kazaları olabiliyor. Ancak henüz ligin başındayız ve bu durumu telafi etme şansımız var. Teknik heyet ve futbolcularla gerekli toplantıları yaptık. Bugün karşılaşacağımız Kırıkhan’dan istediğimizi alarak Batman’a moralli dönmek istiyoruz” dedi. Bugün oynanacak Kırıkhan-Batman Petrolspor maçının başlama saati; 16.00.

 

SALI GÜNÜ BUCA KARŞISINDA

Petrolspor, Kırıkhan maçının ardından Türkiye Ziraat kupası ikinci ön eleme maçı için İzmir’e gidecek. Bucaspor’la Salı günü karşılaşacak Kırmızı-Beyazlılar, yoğun maç temposunu kayıpsız atlatmak istiyor. Artık çıkışa geçmek zorunda olduklarına da işaret eden Asbaşkan Yanar: “Önce Kırıkhan’dan istediğimizi almak, ardından da kupada Buca’yı devirerek tur atlamak istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim