**Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, gazetemiz spor servisine konuştu; “Transfer dönemlerinde takımın başında değildim. Elimizdeki mevcut kadroyla en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Vicdanımız rahat” dedi.
VALİ DENİZ’LE GÖRÜŞTÜ
Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, sezonu gazetemiz spor servisine değerlendirdi. Geçen hafta Vali Ahmet Deniz ile makamında görüşen Ceviz, Vali Deniz’in Petrolspor ilgisine de teşekkür etti. Vicdanlarının rahat olduğunu belirten Ceviz; “Ne sezon başında geldim ne de devre arasında.  Transferin olmadığı  bir dönemde Batman’a geldim. Maalesef takımdaki bazı futbolcular beklenilen performansı gösteremedi. Gelmemizle birlikte bazı futbolcular çıkış yaptı. Takımın içinde disipline uymayan bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Bir futbolcu ne kadar iyi olursa olsun; futbol ahlakı yoksa o’nu o takımda tutmamızın anlamı da olmaz. Taraftar her şeyi sahada olduğu gibi görmemeli. Takımın başarısı için herkes üzerine düşeni yapmalı. Sporsever Valimiz Ahmet Deniz’e de gelecek sezonla ilgili düşüncelerimi söyledim. Gelecek sezon hedef varsa; ben kalırım” diye konuştu.


“HEDEF YOKSA MÜSADE İSTERİM”
Teknik Direktör Ceviz, şöyle konuştu; “Hedef yoksa müsade isterim. Bir şehir önce her şeyiyle bütünleşmeli. Bütün maçlarda protokol ‘tam kadro’ takımın arkasında olduğunu göstermeli. Düzenli ödemeler yapıldığı zaman başarı da gelir. Bu sezondan çıkardığımız dersler var. Gelecek sezon için aynı hatalar yapılmaması konusunda gerek yönetim gerek sporsever Valimiz Ahmet Deniz’e görüşlerimizi dile getirdik. Petrolspor’un konumunun Batman’a yakışmadığını belirttik. Valimiz sayın Ahmet Deniz de gelecek sezon için güzel düşünceleri var. Batman 3. Lige layık değildir. 2.lig için şehrin dinamikleri birleşmeli ve Petrolspor’u el-ele ikinci lige çıkarmak gerekir. Bunun için ne gerekiyorsa üzerime düşeni yapmaya hazırım. Hedef varsa kalırım, hedef yoksa müsade isterim.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim