** ‘Türkiye Yıldızlar Serbest Stil Yarışması’na Petrolsporlu güreşçiler damga vurdu. Turnuvada Doğan Kara, Türkiye şampiyonu olurken, Numan Pekince ise Türkiye ikincisi oldu.

BAŞARIYA DOYMUYORLAR
10-14 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş‘ta yapılan ‘Türkiye yıldızlar serbest stil Türkiye güreş şampiyonası’nda Petrolsporlu güreşçiler, büyük başarıya imza attı. Güreşçi Doğan Kara, turnuvada tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. 54 kiloda yarışan Petrolsporlu Numan Pekince ise Türkiye 2.’si oldu. Petrolsporlu iki sporcu aldıkları derecelerle Türkiye’yi Avrupa ve Dünya şampiyonasında temsil edecek.



AKIN: “GURURLANDIK”
TP Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, büyük başarıya imza atan sporcularıyla gurur duyruklarını belirterek; “Yarının teminatı olan Batmanlı genç kardeşlerimizi sosyal projeler kapsamında ahlaklı ve donanımlı bir şekilde yarınlara hazırlıyoruz. Son yıllarda alınan başarılar bunun en büyük örneğidir. İmkan verildiği zaman Batmanlı çocukların ne kadar başarılı olduklarını hep birlikte görüyoruz. Bize bu başarıları yaşatan Petrolspor yönetim kurulu, antrenör Halil İbrahim Kay ve şampiyon sporcularımız olan Doğan Kara ve Numan Pekince’yi tebrik ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim