**Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, ligin ikinci yarısında 3. Liglerde en çok puan toplayan ekip olduklarını söyledi. Başkan Gülmez; “Bu aralar bütün işlerimizi bıraktık. Tek işimiz artık Petrolspor’u 2. Lig’e çıkarmaktır. Kısa zamanda Türkiye’nin konuştuğu bir ekip olduk” dedi.

 

“ŞAMPİYONLUĞA TALİBİZ”

Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Batman taraftarlarına umut dağıttı. Ekibine güveninin tam olduğunu belirten Başkan Gülmez; “Batman taraftarı Çıksalınspor maçında 2. Lige ne kadar özlem duyduğunu gösterdi. Yağmura rağmen stat tıklım tıklım doluydu. Bu takım Batman’ındır. Bu aralar bütün işlerimi bıraktım, takımın şampiyonluğu için ekibimle birlikte koşuşturuyorum. Yönetimdeki ekibim, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarının inancı ikinci yarıdaki maçlara da yansıdı. Bütün Türkiye’nin konuştuğu bir ekip olduk. Başarımızın devamı gelecek. Kalan üç maçta 9 puana talibiz. Gevşemek yok. Biz şampiyonluğa talibiz” dedi.

 

“PTT 1. LİGİNİ BATMAN GÖRECEK”

Batman’ın hak ettiği liglerde mücadele edeceğini ifade eden Başkan Gülmez, şöyle devam etti: “Hocalarımız ve futbolcu kardeşlerimiz çok iyi çalışıyorlar. Takımda herkes şampiyonluğa inanmış. Bir sezonun emeğinin bir maçta gitmesini istemiyoruz. Bu konuda Darıca Gençlerbirliği maçında çok dikkatli olacak bir ekibimiz var. Onlar da maçın kolay geçmeyeceğinin farkındalar. Taraftarlarımızda maçta olacak. Ayrıca bazı futbolcularımız da son maçlarda takip altındalar. İkinci lig kulüpleri başta olmak üzere birçok kulüp futbolcularımızın başarısını konuşuyor. İzmit deplasmanında da futbolcularımızın performanslarını takip edecekler. Bizler de Darıca deplasmanından galibiyet alacak futbolcularımıza gereken ödülü vermeye devam edeceğiz. Hedeflerimiz ortadadır. Önümüzdeki yıllarda PTT 1. Ligini Batmanımız görecek. Batman bunu hak ediyor.” 

Editör: TE Bilişim