PETROL TRANSFERDE HIZLI
Ligin ilk yarısını istediği yerde bitiremeyen Batman Petrolspor, sorun yaşadığı bölgelere tecrübeli isimler takviye etmeyi planlıyor. Kırmızı-beyazlılar, 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor’dan sağ açık 22 yaşındaki Murat Kürüm’ü renklerine bağlamak için gün sayıyor. Diyarbakırspor, Adıyamanspor, Elazığ Belediyespor ve Ünyespor’da da forma giyen Murat Kürüm’ün Petrolspor’la anlaşması an meselesi. Bu sezon 2. Lig’de 10 maçta forma giyen Murat, hırsı ve girdiği iki mücadeleleriyle dikkat çekiyor. Öte yandan Petrollü yöneticiler, Kartalspor ve Kırklarelispor’dan bazı futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor.



ADLİYE MAÇINI İZLEDİ
Petrol’ün devre arası kampına katılacak olan Murat Kürüm, Batman Petrol- Adliyespor maçında tribündeydi. Daha önce Petrolspor’a karşı forma da giyen Kürüm’ün, transferiyle ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılacak.

ESKİ FUTBOLCULARLA TEMAS
Batman Petrolspor, eski futbolcularıyla da temaslarını sürdürüyor. Kaleci Süleyman, defans elemanı Zafer, forvet Mehmet ve bazı eski futbolcularla daha görüşen Kırmızı-Beyazlı ekibin transfer komitesi, futbolcuların kulüpleriyle olan bonservis konusunda çözüm bekliyor.

Editör: TE Bilişim