** Batman Petrolspor formasıyla ilk profesyonel maçına çıkan Geylani Özturan, Çağdaş spor servisine özel konuştu; “Petrolspor formasıyla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Petrolspor kalesini kapacağım. Bunun için çok çalışıyorum” dedi.

** Bir dönemler Petrolspor’un altyapısında da top koşturan ve yıllarca kale arkasında top toplayan Muhammed Geylani Özturan, ilk profesyonel maçına, babası Resul Özturan’ın kaleci antrenörlüğünü yaptığı Dardanelspor A.Ş. maçında çıktı.

AZİMLE PROFESYONELLİĞE YÜKSELDİ
Batman Petrolspor’un altyapısında yetişen ve altyapıda oynadığı dönemlerde kale arkasında top toplayan Muhammed Geylani Özturan, 18 yaşında Batman Petrolspor’un kalesine geçti. Çanakkale Dardanelspor A.Ş. maçında kalesini başarıyla koruyan Geylani, kurtardığı pozisyonlarla güven verdi. Yıllarca Batman’daki profesyonel takımların yanı sıra bölge takımlarında kalecilik yapan ve en son Dardanelspor’un kaleci antrenörlüğünü yapan babası Resul Özturan’ın izinde giden genç kaleci Geylani, en büyük hayalini gerçekleştirdi.


TOP TOPLAYICILARLA POZ VERDİ
Dardanel maçı sonrası top toplayıcılarla poz veren Geylani: “Futbol tutkunuyum. Altyapının maçlarının olmadığı gün Petrolspor maçlarında kale arkasında top toplardım. Bazen kalecilerin yediği gollerden kendime ders çıkarırdım. Hafta sonu kalecilerden gördüğüm hareketleri hafta içinde idmanda uygulardım. Siz de benim gibi hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Petrolspor kalesini korumak kolay değil ama yolu çok çalışmaktan geçer. Bunun ilk adımını attım. Devamını getirmek için sezon bitse de çok çalışmaya devam edeceğim” dedi.




“PETROLSPOR’LA ŞAMPİYONLUK
YAŞAMAK İSTİYORUM”
Top topladığı dönemlerde iki takımın kalecilerini yakından izlediğini belirten Geylani, şöyle devam etti; “2011 Yılında lisansımız çıktı. 2014 Yılında profesyonel lisansım çıktı. 2017’ye kadar Petrolspor’la sözleşmem sürüyor. Babam Resul Özturan da beni çalıştırdı. Babamın bana desteği büyük. Petrolspor’da yetişmekten dolayı memnunum. Hayallerimden biri de Petrolspor formasıyla şampiyonluk yaşamaktır. 17 Yıllık şampiyonluk özlemine son vermek için gelecek sezona şimdiden hazırlanıyorum. İdmanlarıma ara vermeyeceğim. Lig bitmiş olabilir ama hedeflerim bitmez. Bunun için de çalışmak en iyisi.”


Editör: TE Bilişim