** Ofspor deplasmanından 3 puan çıkaran Batman Petrolspor’da keyifler yerinde. Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Patronu Tarık Yurttaş: “Önemli bir galibiyet elde ettik” dedi.

GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİ
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, ilk deplasman galibiyetiyle moral buldu. Rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Teknik Direktör Tarık Yurttaş, ‘Bu kez son dakikada bizi kazanmamız güzel oldu’ dedi. Yurttaş, şöyle devam etti: “Maçın zor geçeceğini biliyorduk, öyle de oldu. Rakibin erken gördüğü kırmızı kart iyi oldu ama disiplinden kopmadılar. 1-0 öndeyken rakibin 10 kişiyle beraberliği bulması biz de kırılma yarattı. Mücadelemizi 90 dakikaya yayarak galibiyet elde etmemiz önemliydi. Futbolcularımı mücadelelerinden ötürü kutluyorum.” Kırmızı-beyazlılar, iki haftada topladığı 6 puanla puan sıralamasında yükselişe geçti.

KUPA MAÇI ÇARŞAMBA
Batman Petrolspor, Ziraat Türkiye kupası eleme maçında Çarşamba günü sahasında Denizlispor’u ağırlayacak. Kupa maçının hazırlıklarına dünden itibaren başladıklarını kaydeden Teknik Direktör Yurttaş: “Kupayı önemsiyoruz. Kadroda bazı rotasyonlar olacak. Rakibimizin gücü ortada ama maç oynanmadan da kazanılmaz. Kupa bizim için hem prestij hem de maddi kaynak. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Denizlispor’u eleyerek, Batman’a 4 büyüklerden bir takımı getirme arzusundayız” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim