**Spor tesislerinin yetersiz olduğu illerin başını çeken Batman’da, DSİ Şube bahçesindeki spor alanı çürümeye terk edildi. Kuruyan otlardan geçilmeyen tesis alanını görenler; “Halı veya basketbol sahasında kuruyan otlar örnek binaya gölge düşürüyor” dediler.
ALANI ÇEVRİLDİ AMA…
Etrafı demir çitlerle çevrilen DSİ Batman 103. Şube Müdürlüğü bahçesindeki spor alanını görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor. ‘Halı ve basketbol alanı’ diye etrafı geçen yıl demir çitlerle çevrilen DSİ bahçesindeki spor alanı kaderine terk edildi. Batman kent merkezinde mükemmel bir tesise sahip konumundaki DSİ’nin, spor aktiviteleri için de ideal bir alan oluşturduğunu belirten bazı sporseverler, tesisin değerlendirilmesini istediler.

“NEYİ BEKLİYOR”

Spor severler alanı değerlendirmeyen DSİ yetkililerine seslendi; “DSİ, spora yakın bir kurum ama nedense spor tesisleri dökülüyor. Bu alan hangi kurumun elinde olsaydı, örnek bir spor kompleksine dönüştürülürdü. TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’ndeki spor tesislerin bir benzeri bu alana da yansıtılabilirdi. Etrafı demir çitlerle çevrilen bu alanın bu manzaradan kurtarılmasını istiyoruz” diye konuştular. 

Editör: TE Bilişim